Topic: tic toc - vybz kartel

Posts: 255

tic toc - vybz kartel

duttywint!!!EXPLICIT LYRICS!!!

In the house you know your man is her living colours
An wha you know you neva witness nuttin like this beefore.

Yu body nuh crawny
Grab up u punani
Hold the man beside yu wine pon him till him get harny
f**k him in a crowd because yu punani proud
Back it up again sen it up like a cloud
So it is tight big p*u**y not aloud

Ey tic toc tic toc tic
On this cock this cock this cock
Gal tic toc tic toc tic toc
Yu p*u**y a nuh ma but it haffi breeze cock (yeah)
Tic toc tic toc tic toc
On this cock this cock gal
Tic toc tic toc tic toc

Baby eh baby u come yet eeh
Cock it up u p*u**y nuh done yet
Gal pull brasere mek u man tun bres
f**k him all inna Reggae Sumfest
Don't u nuh swallow wha u caan digest
Anything goes to thing and say yes
From it nah bother your conscience
Gal suck the man balls that a ur preference

Ey tic toc tic toc tic
On this cock this cock this cock
Gal tic toc tic toc tic toc
Yu p*u**y a nuh ma but it haffi breeze cock (yeah)
Tic toc tic toc tic toc
On this cock this cock gal
Tic toc tic toc tic toc

Verse 3
Baby baby
No catholic none style none style
Gives the tic toc a little cum style
Lets play soccer ey gal come juggle my balls
Wid a salad a shift cupple pile one time boss
Mek alot of rough try so gal mek mi boot won in a di vagi
Spring like old time phone when it dial
On my cocky real nine mile baby .

Ey tic toc tic toc tic
On this cock this cock this cock
Gal tic toc tic toc tic toc
Yu p*u**y a nuh ma but it haffi breeze cock (yeah)
Tic toc tic toc tic toc
On this cock this cock gal
Tic toc tic toc tic toc

Yu body nuh crawny
Grab up u punani
Hold the man beside yu wine pon him till him get harny
f**k him in a crowd because yu punani proud
Back it up again sen it up like a cloud
So it is tight big p*u**y not aloud

Ey tic toc tic toc tic
On this cock this cock this cock
Gal tic toc tic toc tic toc
Yu p*u**y a nuh ma but it haffi breeze cock (yeah)
Tic toc tic toc tic toc
On this cock this cock gal
Tic toc tic toc tic toc

Baby eh baby u come yet eeh
Cock it up u p*u**y nuh done yet
Gal pull brasere mek u man tun bres
f**k him all inna Reggae Sumfest
Don't u nuh swallow wha u caan digest
Anything goes to thing and say yes
From it nah bother your conscience
Gal suck the man balls that a ur preference

Ey tic toc tic toc tic
On this cock this cock this cock
Gal tic toc tic toc tic toc
Yu p*u**y a nuh ma but it haffi breeze cock (yeah)
Tic toc tic toc tic toc
On this cock this cock gal
Tic toc tic toc tic toc

Ey tic toc tic toc tic
On this cock this cock this cock
Gal tic toc tic toc tic toc
Yu p*u**y a nuh ma but it haffi breeze cock (yeah)
Tic toc tic toc tic toc
On this cock this cock gal
Tic toc tic toc tic toc

Ey tic toc tic toc tic
On this cock this cock this cock
Gal tic toc tic toc tic toc
Yu p*u**y a nuh ma but it haffi breeze cock (yeah)
Tic toc tic toc tic toc
On this cock this cock gal
Tic toc tic toc tic toc

Contacts : For Bookings Interviews Dubs Music Needs Exc.
Webpages:
www.nuclear876.com
www.myspace.com/nuclearmuzik
www.myspace.com/jamaicainaga
ja_ma_ic@yahoo.com
nuclear1876@yahoo.com
tantan1876@gmail.com
nuclearmusic876@gmail.com
Numbers:404-279-2208

Posts: 8047
bless up nice post