Who did dem ting yuh remix wise concept wise intro wise sound effect wise exxclusive wise which is di hypnest mixx yuh know of and wha meks it different den di rest??! dis mix caan be from any year dancehall only seet deh
Early reggaelution cds..especially Reggae Lution 16 that was a mad mad mad cd(used to listen to it every single afternoon when me reach home from school)..di mixin was on point an jus crazy wit da scratches an sound fx.......remixes tidy as helllll(me remember di ones dem on Ludacris - Stand Up beat..the way how they cut up di beat wuz nastyyy)..an they intros allllways sell off.
Code Red mek some real nice cds too...but they really under-rated..dj rush got reallll talent wit di remixin me actually rate him over supa dups...i remember a code red cd when dem use a clip from a few good men "did u order a code red....you damn right i did"...dat was jus madddddd.
and who could forget Black chiney 5 - the cd killa.....remixes were off the chain dat cd was an instant classic "i wanna lick lick lick..you a lickie back!"
An me remember listenin to some cassette jones when i wuz alot younger...damn...i wish i could get my hands pon dem tingz again.....mix cds flop nowadays....dancehall music was soo much better in da 90z.
nuff a di mix cd them only bad the yr them drop but one cd i always listen to is coppershot early 90s mix....other than that anything from cd juvi is good to go...me a prove me self the yr yah..lol
well from u sey any year.. for me that would be Black Chiney's first Mix tape can't remember the name... dat did mad like wow, remix and everything, yea man da one deh did bad like wow...
ALMOST LOST EVERY COVER TO NAME ANY, BUT RIGHTNOW I RUN CODE RED "RELOADED"; CA$H MONEY "TWICE A DAY" AND SOME GERMAN STUFF IN MY CAR (SENSI MOVEMENT AND TOP GUN)^^^MIXTAPES COME & GO^^^
THe baddest b4 CD's was Chinese Laundry tapes. Wicked effects and sound drops. There was a bugs bunny sample that was wicked "We wont Stop, Cant Stop".
Chinese Assassin,CASH MONEY DANCEHALL, VERTEX SOUND and mi memba one weh mi hear from mi a toddler it name BAD INFLUENCE that one di madd mi no know a who mek it cause mi di about 8 or 9 neva know much bout muzik mi still lol di young but mi did rate dat
for remixes i wud seh willy chin...him haad wit it, sound i rate chromatic early cd dem...dem did nice to me, concepts i wud seh blach chiney, intro...i doe kno most a dem well haad,