Topic: Lyrics to These Are The F**king Days"

Posts: 824

Lyrics to These Are The F**king Days"

aaaaahh!
Got to get my break
got to keep my head up

These are the f**king days
when di gal dem in them teens have the f**king aids
nuff youth nuh have degrees
nut but them the grades
picture this and try fi see it with you f**king ears
aaahh!

These are f**king times
when you sneakers aint your only nines
some whe cry pon Jesus a them commit the crimes
nuff illiterate and still a read in between di lines
aaaahh!

High pitch!
Those are the f**king dudes
claim! dem a you friend and want you f**king food
den! some dem a rob, while some a dem a rape, while some a dem a kill,
while some a dem a shoot,
is like we need a rated R pon di f**kin news"

These are the f**king days
when you can't trust police with them dutty ways
juvenile a run di street with dem f**king Ks
yow you caan even rest in piece in you f**king grave

Everyday a di same sh*t,
different gal, same d*ck
different flow, same spit
different drugs, same strip
Same Busy, different hits
with different messages
reaching out to everyone in all different communities
Yeah!

High pitch!
These are the f**king things
that make a f**king deejay want to f**king sing
mi caan believe the babymother dash the pickney in a di thing we pissing in
babyfather beat har wid di ting wah glistenin
aaahh!
yuh listen mi!

There are the f**king days
yuh affi hustle in streets
like a f**king slave
den the boss weh work di least
get the f**king raise
yuh nuh si seh di leaders fi step up the pace
aaaahh!

Listen to these f**king facts
who nuh have a Smith & Wesson
have a f**king Glock
capper whistle some body missing
when yuh hear it stop
another mother bawl while she suffer the lost
aaaahh!

Welcome to these f**king streets
chalkline, white sheet regular wi see it
the less fortunate get treated like some refugees
but don't get fade up
keep you head up stay on your feet
aaahh!

High pitch!
Right now we are at a f**king stage
this day and age
is like we locked up in a f**king cage
and mi a tell you seh the system need fi re-arrange
it's kind a strange, mi want fi buy a range
but the price out of mi range

Watch the f**king way you move
killers in the street always got something to prove
watch yuh step, you better watch f**king way yuh choose
careful how you live your life cause them wi out yuh fuse
aaaahh!

In these days at the airport
dem waan yuh tek off belt kick off airforce
dem tek weh you cologne, roll-on, toothpaste wha dem hear bout
mi feel like mi woulda pull me f**king hair out

These are the f**king days
when you affi sing seh these are the f**king days
yow mi can't believe seh these are the f**king days
while mi sing Dasaka, please play the f**king phrase.
aaaahh!

Gaza Mi Seh
MZJA GENERAL
Posts: 5368

RE: Lyrics to These Are The F**king Days"

Big chune!
s44

Posts: 8047

Lyrics to These Are The F**king Days"

Member
Posts: 565
...story of mi life - different gal, same d*ck

mi get gyal everyweh me guhhhhhh!
Posts: 407
booop!

s.j.b