Trade? We all trading pon this site rasta.New/Old every thing deh pon de site from ppl who already trade dem things...Could you plz load these riddims in batches for the less fortunate...Bless
yow ready2rock me woulda need sum of di old versions... but jus di versions... me a riddim collector fram long time now... me a go post my instrumentals nex week 2... bless
lol u a funny man...sure me hav all dat, why should me post dan???
na matter me will up sum goods but dose me listed too rare fa dis! dose xclusive fa ppl my level so dat me also get anyting fa my money. coz rares are rares coz not every f**kin buddy hav, seen!
wait a min....u telling if them is rare only certain ppl get dem....rudebwoy lemme show u somthing. All dem riddims deh more then half of dem if not ALL already get ripp from vinly and cd already.Me did have most of dem pon ur list and MORE.......only reason me askin you to share dem with the less fortunate is true certain things happen with me hard drive as well as othas here..Nah fret urself me nah begging no man nuttin....juss funny how man a move so and juss a tek tek tek and nah wan free up dem things!
me na tek nuttin from here coz me hav all dat...so dat na true my yute an me woulda neva act like dat
but wa u say is true, most a dem a already rip from 7" or cd, an now guess wat, me ripped most a dem. me sure nuff oda ppl also did but nah met so much
me spread ma vibes be sure...but nuff ppl na appreciate, dats my experience....so me juss giv it to ppl who respec dat...hope u undastand my point of view
lovepunaanybad....u willin to trade music vidz for riddims?....i lookin for odour riddim di unreleased tunes.........and night rider riddim..di version wit "big life" by ninja ford