So mi seh kick it like a ball i nuh adi war teecha adijah i nuh a who a war and run lef cassava piece? cah u kno di war teecha adijah representing fi di art of me which is the art of bl**dc*a* war and dem fi kno hey richiramus rise the rifle dem!!!!!
mek we park the vehichle yah so star blacks the bwoy dem block road a look fi car ramus mek we put it on cah di bwoy nuh live too far a mi im wah fi war mi put it pon them when dem a look fi niiiiiiiiiiiiissssssssssssan man a walk roun wid dem 16 like mi a poliiiiiiiiiiiiice man wid mi face mask up like mi come from afganiiiiiiiiiiiiistan bwoy a sen death threat and get death wish when mi step pon endz dem a jump in a gully like fish
Beg him a life and di killing sell .................................. bwoy dead like dawg.............. dem a flick ova di body wid a lining thread like bubble gum a so the killing sweet sen bwoy body six friggin feet ak full a melody singing sweet dem a flick ova the body like lining thread RICHIRAMUS
my gun nuh sen boy go hospital tell the nurse u nuh need nuh admiitance call the hurse sen bk the ambulance bwoy gone under dirt gone live wid ants black rhino buss it pon the banks bwoy a scream like michael jackson fans gaza ave di rifle ................ cah when war swell up like balloon mi nuh wait till it buss load up mi gun fas like minibuss kill him in a church mi nuh really jus dem mi sen call fi blacks,blacks call ramus so mi get rough tough like when sand fi dig up villa, fyah the matic till it bruk me fuss dress up in a frock and wig up bwoy dont even now a im life him give up
So mi seh kick it like a ball i nuh adi war teecha adijah i nuh a who a war and run lef cassava piece? cah u kno di war teecha adijah representing fi di art of me which is the art of bl**dc*a* war and dem fi kno hey richiramus rise the rifle dem!!!!!
mek we park the vehichle yah so star blacks the bwoy dem block road a look fi car ramus mek we put it on cah di bwoy nuh live too far a mi im wah fi war mi put it pon them when dem a look fi niiiiiiiiiiiiissssssssssssan man a walk roun wid dem 16 like mi a poliiiiiiiiiiiiice man wid mi face mask up like mi come from afganiiiiiiiiiiiiistan bwoy a sen death threat and get death wish when mi step pon endz dem a jump in a gully like fish
Beg him a life and di killing sell .................................. bwoy dead like dawg.............. dem a flick ova di body wid a lining thread like bubble gum a so the killing sweet sen bwoy body six friggin feet ak full a melody singing sweet dem a flick ova the body like lining thread RICHIRAMUS
my gun nuh sen boy go hospital tell the nurse u nuh need nuh admiitance call the hurse sen bk the ambulance bwoy gone under dirt gone live wid ants black rhino buss it pon the banks bwoy a scream like michael jackson fans gaza ave di rifle ................ cah when war swell up like balloon mi nuh wait till it buss load up mi gun fas like minibuss kill him in a church mi nuh really jus dem mi sen call fi blacks,blacks call ramus so mi get rough tough like when sand fi dig up villa, fyah the matic till it bruk me fuss dress up in a frock and wig up bwoy dont even now a im life him give up