46.7%
Deva Bratt
53.3%

Munga and Deva Bratt fight onstage during Stone Love show

At about 4:40 this morning, Munga and Deva Bratt got into a fist fight onstage, after Deva Bratt walked up onstage during Munga's set at the Stone Love anniversary show.

Deva.jpgAccording to reports reaching One876Entertainment.com, Munga was just about to do one of his diss songs directed at Deva when the latter walked onstage. A member of Munga's entourage then walked up but Deva pushed him offstage immediately, and then Munga took a swing at him. The two exchanged a flurry of blows and Munga then pulled a knife before security personnel stormed the stage to part the would-be pugilists.

Several men, presumed to be fans of both artistes, also jumped the barriers and attempted to go onstage to join in the scuffle, and for a few moments, the situation threatened to spin dangerously out of control before order was restored and the stage cleared.

Afterwards, Beenie Man and Anthony B performed, and ignited the venue with a number of hit tunes.

Munga guh suck him madda
him cya guh Empire State guh do Sting

munga mi seh

serious ting

Beenie a di King,lol. Him come save d show.

throwbaclogo4.jpg

d f**k do p*u**yole munga

[\\<<.>>||_-_-_-_--__--_[J |ä |§|0|Ñ]_--__--_-_-_-_||<<.>>//]

yow a wapn to goldylocks.....im nuh kno seh deva bratt a badman fm long time

lobsta ras really waan bring real war to badman....so mi kno him nuh hav nuh brain....deva di bratt a di boss..deva fi wait till sting doa and nuh frigg up nuhbody show.....a sting a di place fi dat...flexx or punga a dead a sting dis year

up to di portmore time!

MUNGA LIKLE KNIFE CYAN STOP DI BULL-IT0-IT-ITI0T-I0TI

MY ARTSTATION/ 3D AND 2D WORKS

MY CG PLUS MORE OF MY 3D ART

MY INSTAGRAM ARTWORK

MY TWITCH CHANNEL ART

Need Websites or custom 3d Link Mi!
http://www.webdesignand3d.com

mzj fyahhhhh
munga a badman...anyman weh can defend him self again a hol camp and still throw more word when 10 men try to fight him....is a badman...mi nah care wha noone want to say,,,

l_9c48aa680761423c864e232d68f40f75.jpg

munga a which badman, and fraid a clash lol

Volare Forever Coming soon..hot new clothing line
joe
yow sting nah go good again.mi nu feel like lobster ras a come a portmore with the clash................him ago deaddddddddd

sey weh u feel fi sey ,,,,,,
mi a sey weh feel fi sey,,,,,,,
:fire2: :fire: :fire2:

police.gif
jah know.. dem artiste yah nah hold nuh order.. dem nuh have nuh sense.. 2 much ego iyah...

Maddest Mixtape Out Bomb Shot Exclusivez http://www.mediafire.com/?xbc4a4dgqt3hasb
u nuh si seh devra CYAH DEFEND HIMSELF. munga mi seh so mek devra kno seh he is a likkle artiste wa only buss wid hype FACTUALLY

a wen since munga tun bad man?
him no fraid him get bullet! bullet!

KRAZILY INSANE!

waaah a wicked tings a gwaan

deva d don

BEST THING SINCE "SLICE BREAD"

http://rapradar.files.wordpress.com/2010/08/q4c9412.jpg?w=540&h=360

AL
punga a pebble

munga

madd
unno cyaan behave and keep the peace. This is the kinda example they are setting for the youths? Are these ppl suppose to be role models for our kids? How would the violence ever stop if these people are not trying to set an example for the younger generation. If you have your musical beef fine but don't bring it into real life. Anywayz some people will never change.