Two ladies took the lyrical battle to male deejays at Saturday night's 'Riding West', held at the Llandilo Cultural Centre in Savanna-la-Mar, Westmoreland.
The first was SK, who did a 'correction' of Bounty Killer.
"Killer sey anyweh p...y deh him a go dung deh. Me no understan' him," she said, going on to deejay "anyweh c..y deh we nah go dung deh". However, she faded very rapidly on the lyric and quickly called for "different suppen".
Very effective
Spice was much more extensive and effective in her lyrical onslaught on Beenie Man.
After declaring that "me no fight over man" and asking for a grab down below and a hand up above from all the men who "neva put yu h..d dere, roun' de rear", she demanded of the below par audience "yu ready fi likkle mix up?"
"Sey talk de tings dem," she encouraged.
"Beenie Man a de whole a we artiste. A my artiste. De woman dem love him. When yu go wrong yu go wrong. Las' year yu know whe happen? Beenie Man come strip naked inna me room, cause him waan see a likkle buff. Me tell him no. Him sey a lie me a tell," she said, demanding lyrically "how me woulda know sey yu by maaga so?", holding up a little finger to a laughing audience.
There was more to come, though. "A me fren an me love him, but me haffi touch him corn. Me haffi touch de Rasta corn," Spice said and got into the Beenie Man/D'Angel saga lyrically.
The audience listened as she deejayed "Beenie a gal clown whe a search gal phone/manoff him wife an' pop off de gown. Marry har because she brown/man a New York have har a spin pon de groun'. When him listen good Joe Grin' a mek a soun', cock it up gal, gimme whe de Doctor a get gal".
lol, who da girl deh a try dis killa? she brave still as a woman,lol. But yow spice connect wid dem lines deh fi Beenie, caaa go roun it!!!!!,lmao. Rite ya now a nuff a dat mi a expect fi happen nuff word throwin, worse dem kno say di man naa go deh a sting? Hope him jus pay dem a surprise visit an gi dem heart attack! Not really spice still, cuz u kno we luv her an we no counteract woman , unless a ina bed, but the others,lol.
well I can understand Beenie not going to Sting... d bredda can't afford it, because he is fair game to all of dem looking to make a name for themselves.. suh him come publicly say him not going... good move beenie... But knowing the Fish, he is gonna find his way over there, trust mi pon dat Casino... and if things get too warm him might not perform, him jus give himself options.. a suh di Fish stay... SK jus a look forward offa di Grung Gad, Warlod, The People's Choice etc... jus like di one Cecile, di Alliance boss soon start Wuk like how him did a wuk off Cecile...
A Weh Deh b Deh a Try Wid Killa?...lol Is Like Dem Nuh Here. Any Artist Clash Killa. Dem Try Hard...Dem Die Hard!...Spice Nuh Easy Inuh. Spice A Mek Evrybody Know Seh Di Man B...y Maaga.
hope so still, @ rakeem, bcuz mi rate killa pon a levels, an dat woulda gone. U ever realise how we rate lil wayne dem an dem man deh a reeel reeel bowas, but yet still if one a our dj involve inna dem ting deh, dem get sheg,lollol, a so it go still mek farin gwaan do wa farin waah do, we dun hav our code.
bwoy, dah girl deh brave fi real mi boss, but mi nuh feel like seh killla woulda even bother answer har cause di grung gad know seh a jus a forward she a look.
A true yuh a talk bout di fish Rakeem, him aguh find him way to the audience of sting 2007 an if di heat look too hot fi him, him aguh just stay inna di audience. If him si like a likkle place deh fi him get a forward from the ppl dem, him aguh waan try a ting. A BIG coward!!!
y dem bringin up dese old ass posts unno fi stop look posts man