Topic: Bounty Killer - Traitor

MZJA GENERAL
Posts: 5368

Bounty Killer - Traitor

maggi the bleacher
yu nuh have nuh career
yu nuh have nuh character
yu nuh have nuh image
no impact

yu look like a bleach out face gal inna a tin frock
kaboom, bang bang,
little you
bullet *lo** and tears
that we cry fi years
yow none a them cannot take alliance shares
by the bible the bullet or the gun
them can't take nothing from miss ivy son
the world is my own
bullet

I been through ..........
still I'm sitting at the top
them wanna see mi fall
alliance will never drop
I don't know why but a my career them want stop
when i was a likkle yute a seaview mi get shot
so a keep ma spikes out
like a soarsop
condition my mind i'm like a fuc***g death trap

to make sure I'm effective i don't move without my strap
so tell a little rat weh a yap a bag a crap
if yu dis yu skull a drop
yu head inna yu lap fi yu life yu a cap
no traitor no judas boy nuh gi mi chat
them a spy them fi die from ninety few mi say that
kaboom

I will always be the ghetto gladiator
and you will be remembered as the fuc***ing traitor
who try to run me over like a navigator
my bullets left you looking like a fu****ing grater

I will always be the ghetto gladiator
and you will be remembered as the fuc***ing traitor
who try to run me over like a navigator
my bullets left you looking like a fu****ing grater

last year mi get a stab inna mi back it hurt mi heart
if i could i would forgive but i been blinded by my wrath
everytime mi see the face i wanna tear it apart
if a never me build yu mi kill yu bl**dc***t

rise the k
spray the k
and give them a *lo** bath
the fassy mussi be drunk him making alot of bar talk

going around the place making alot of war talk
you know how we do we make the S.L.R talk
worse when the russian S.S.S.R bark
fassy where you going to run to when the war start
when the bullets kicking out marrow pon the tar start
and body start shipping out pon the hand carts

I will always be the ghetto gladiator
and you will be remembered as the fuc***ing traitor
who try to run me over like a navigator
my bullets left you looking like a fu****ing grater

I will always be the ghetto gladiator
and you will be remembered as the fuc***ing traitor
who try to run me over like a navigator
my bullets left you looking like a fu****ing grater

yow whappen to them
no traitor
no judas
maggi the bleacha
no snitch
no fish
no bi***
none a them

I will always be the ghetto gladiator
and you will be remembered as the fuc***ing traitor
who try to run me over like a navigator
my bullets left you looking like a fu****ing grater

I will always be the ghetto gladiator
and you will be remembered as the fuc***ing traitor
who try to run me over like a navigator
my bullets

yow
kabbom bang

I been through .........
still I'm sitting at the top
them wanna see mi fall
alliance will never drop
i don't know why but a my career them want stop
when i was a likkle yute a seaview mi get shot
so a keep ma spikes out
like a soarsop
condition my mind i'm like a fuc***g death trap

To make sure I'm effective i don't move without my strap
so tell a little rat weh a yap a bag a crap
if yu dis yu skull a drop
yu head inna yu lap fi yu life yu a cap
no traitor no judas boy nuh gi mi chat
them a spy them fi die from ninety few mi say that
kaboom

I will always be the ghetto gladiator

Posts: 4581
yuh nuh have the song fi disss?

DEE DRE'
MZJA GENERAL
Posts: 5368
yea, wen mi done mi mek yoh get it.

Posts: 4581
blesss
nuh seh ntn

DEE DRE'
Posts: 8047
thank u pengo

Posts: 4394

ASian Production

Posts: 26023
mad ting

Super Member
Posts: 3184
kk

Clarksman to di world!
Posts: 1278
THANKS

●●● $.Art Director .$ ●●●
Posts: 6072
bless fi this

 

★★★★★★★★★★★
Posts: 3544
bad lyricsss

Posts: 921
where is this song posted

 

 

Photobucket

DJ BLAZER FROM XCITMENT MUSIC

WWW.TWITTER.COM/DJBLAZER

WWW.FACEBOOK.COM/DJBLAZER

PINGCHAT & KIK :DJBLAZER

BBM PIN:22D51347