MZ VIP

this will freak you out

play

Wscript.Echo"Beam mi up" & stain.CName
lol yow,wah dis

Lesson2
Success comes not from just what you know but who you know.

giggle.gif Thats cool!

B**bo Kl**t!!! I did it like 6 times, and it got it right everytime. There must be some logical explanation to this.

Knowing is not enough. We must apply - Johann Wolfgang von Goethe
no star website deh evil, 1st mi tink dem cud see mi a write down the digit, so mi hide, den mi tink dem cud feel mi a prre the corect numba sign, but so mi just boil it down to evil, pure evil.lol

i did it 9 times....and the last 3 times....i neva looked at the number which i shud....and it still come up with the number....what the f**k!!!!!!how dat???!!!!

Yow a wah gwaan deh suh. mek mi know how it work.

bomboclaaat!!!!! a wah dis....mi do di ting roun 101 time and dem get it right evrytime......supn wrong

i tried five times it neva work for me...

-- Edited by owadkelly at 13:02, 2007-11-18

holy s**t i did it 3 times again and it worked... but how?

MZJA Suspect
this is totally kul hey anyone know the logistics behind dis game hmmmmm

WANTED:MIGHTY DUCKS CREW

REWARD:$$$$$$$$$$$$

CRIME :KILLED A LEACHER

IS NOT A GAME IS EVIL !!!!!! lol..lol..lol

Lesson2

MZ VIP
haha i really dont know

*** Mzja impossible ***
dis jus hevil...i didnt write it down...an i didnt look at the digits wen it show dem up...an it still kno
HEEVIL

***Ghetto Cookie***
sumin mussi wrong wid me...or mi conquer good over evil cause it nah work wid me! LOL!

-jam-

MZ VIP
lol yu not doing it good @Jamecho

i figure it out but if i tell unu it goin spoil the fun

owadkelly wrote:

i figure it out but if i tell unu it goin spoil the fun

yu heevil to lmmao

Lesson2

lol unno blind eno all di numbers weh u ago get ha di same symbol

man affi spoil it^^^^^^

1 2 3  >  Last»  | Page of 3  sorted by