Topic: Beenie Man says ‘bun hot’

Wscript.Echo"Beam mi up" & stain.CName

Beenie Man says ‘bun hot’

Beenie Man has said that his wife of 11 months, Michelle D'Angel Downer Davis had been steadily trying to gain control of his finances, and take over the management of his career once he left Shocking Vibes last November.

BeenieMan.jpg"Mi haffi tell her that that bank account is not for her, we already have a joint bank account already but yu caan get access to that bank account, that is to take care of my other children...mi haffi tell her, babes, we just meet each other, .

He still insists that it is DAngels infidelity that has caused the end of their marriage, and that he had never been treated like this before by any of his other loves.

She likes to disrespect people, so mi nah follow her up, there is just no getting back together, from yu give it weh, yu dash our relationship. Mi go get bun! Mi no de pon that. Bun hot. But mi caan stop her from f@@k. I never get bun like this in my life, it hot dread, he said.

He said that Angel still maintains a friendship with the other guy from New York, even though that apparent friendship had jeopardized her marriage.

She and the man are still friends right now even though her marriage ah fall apart, what that tell you? But if mi go New York go see the man, mi will buy him two Guinness, him never rape her, ah she give it weh, he said.

That man is reportedly a deep-pocketed brother who we will not name in this account, but who purportedly gave her US$10,000 to help host her birthday party in April.

Lesson2
Success comes not from just what you know but who you know.

up2
as a yute who kno how d game set up...man nuffi mek a ooman kno dem true feelings as dem tek it hanut dem.

nex ting yute..neva tek a hood rat fi tun house wife

Wscript.Echo"Beam mi up" & stain.CName
lol@up2ditime

Lesson2
Success comes not from just what you know but who you know.

up2
a jus so d ting set mi dan

♠ No Nonsense Moderator ♣ ıllı ((((|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|)))) ıllı
Money Money $$$$. you see di power dat money have even though her marriage a fall apart she still in contact with the other person...

*******PLAGIARIST BE GONE!*******

1zqylv7.jpg
Fi real still, him neva rape har a she give it whey so him just a mek the move whey him think is right. Money a go kill some people still, them wi do anything fi money, so Beenie a just one a them whey feel the pain

mi never wish bun pon a man star but anyway beenie a yu mek yu bed so yu haffi sleep inna it,a so it go it hot but hush lol

man strap even if a three star

wat a nice ending to a StAGED relationship!......poor fisheenie......lol.."never you war wid a man and run gone marrid di man X Gyal!!!!!!!".....words of vybz kartel pan di hooola hoop riddim

click the link & link up fi more info

cLiCk ThIs - - -> * < - - -

some man must understand say a no money alone woman want them want good c**ck in them p*u**y hole so when beenie left angel gone a stage show in the cold nights what him expect har fi do. har p*u**y start jump so she seek somebody else them bloodcloth dj only sing bout gal them no understand gal

MI WIFE HAVE A MAN A NEW YORK

IN THE BEGINNING... THERE WAS ALLIANCE... THEN THERE WAS GULLY & A POP DUNG LOOKING GAZA
LMAO DAMN

Beenie come in likea BIG fool
him guh all bout wid Angel and try make bounty look bad
Now look how much Bun him get
Yeh it hot
Weh you tink Fish...Ah so D fire fi bun you out fi unno Badmind d general and pick up him trash

him just know wen him did a give

Mafo wrote:

Beenie come in likea BIG fool
him guh all bout wid Angel and try make bounty look bad
Now look how much Bun him get
Yeh it hot
Weh you tink Fish...Ah so D fire fi bun you out fi unno Badmind d general and pick up him trash

fi real mafo beenie a gal clown from long time yuh nuh si...bounty did warn him seh him nuh have nuttin bout him when him pick up him trash.... ediat dat!

wasnt a really marriage bout him hurt him wen deh a ireland a fook months after him married choooooooooo