bwoy mi caa look nubady , an nuh girl nuh bada look mi, mi woman hav a tendancy fi "bitch slap" , so mi jus hol mi cornas ...we know likkle computing,an trying hard not to be a bum,
Specializing in...computers
-- Edited by ADMIN at 20:39, 2007-04-21
Aaahhh my pics arent for public viewing, i'll send u some one on one. But trust mi, when u see those pics, just pack you bag same time cause i know i possess all you need
Of course I can manage. I've been watching you from a long time now. I've made noteworthy points that can tingle and sensationalize you. I see your wants and desires, I definitely can handle them. Take you to a place where you've never been and will never want to leave.....
heyyyyyyyyyyy ya mix up agen crazy1 an stainless unno affi cum pon di net wid unno moviestar life ehh as mi seh party like a rock star play like an allstar live like a movie star an f**k like a pornstar lol yh ah me start da 1 deh
rass shevas u no seh yu too wile stil:D need fi b tamed man :) jus link mi man...maybe mi affi mek a pos like dis to :O. bwoi stain jus di few times mi n crazy hole convo a reali as how u seh man not one word a lie lol. goodaz stil tho man :D oi crazy!!!wapen to di dinna eee?
Fi real skendon Shevas is on fire! I dont blame her at all. As for that dinner, u know how long i'm trying to reach "round the corner". Bwoy, leave it to Jamaican people and them direction skills.