YO MI NUH SEY DE MAN DEM NUH GAY BUT A TALK BOUT MAFIA???A WHICH MAFIA MAN A KISS MAN PON LIPS???A SHOT DEM SHUDDA GET ATLEAST 1 SHOT FI DAT START,INNA DEES TIMES WE CAA NT PROMOTE NO BATTYMANISM
adminmine your trying to sabotage the music undustry with these Photos,cuz some things that you post sir are making us have lack of respect for these Artist ,local(elephant man) and abroad(Dem new Fag dere)an den them talk like is somthing thats di norm. btw what a happen to elephant now, any word any shows him goiing to do?I mus be there to lead the boooing
hey ladies it seems ike sey wi need i step up wi gae di man dem a thif wi cloths d now it seems like sey dem waan te wey all a di an dem 2. DAMN............ Men gwaan guh look fi some platium and lef di batty alone >>>> **** man. dat is just nasty......
hey ladies it seems like sey wi need fi step up wi game di man dem a thif wi cloths dem now it seems like sey dem waan tek wey all a di man dem 2. DAMN............ Men gwaan guh look fi some platium and lef di batty alone >>>> **** man. dat is just nasty......
toya_attitude wrote:hey ladies it seems like sey wi need fi step up wi game di man dem a thif wi cloths dem now it seems like sey dem waan tek wey all a di man dem 2. DAMN............ Men gwaan guh look fi some platium and lef di batty alone >>>> **** man. dat is just nasty......SAME TING MI SEY TO