> SEE "ELE" A BOW YAH.....(CHECK THE PICTURE), ....Nuff work fi get this ....
GA said
23:35 01/19 2007
Bwoy Enegery GOD it look sticky pan yuh ....Yuh seh yuh a BAD BOY see dem ketch yuh a duh BAD THINGS deh BULLET......See nuff a dem only a sing song and nah live the thing ..seet deh fuss Killa Now Ele....look pan the picture fi oonu self and then left a comment while oonu at it .....propa way ..
--
-- Edited by ADMIN at 19:45, 2007-01-25
toya_attitude said
23:48 01/19 2007
bwoy mi nuh know wey fi think bout dat.......... bc di gyal nuh look too right, it look like sey alteration was dun....... but if a suh it guh bullet bullet,, yuh caan sing and bun fira and tun round and a duh dem ting yah dat nuh right... just a thought....... dats why yuh caan really follow wey people sing bout still
CALOSS said
23:59 01/19 2007
my my my fish get fry in the ketchen food get jerk on the grill mi eet dem fude deh from untill, But mi naah guh eet sherly^^^^^^^^^ seet deh dem ketch the fukka
LOST said
00:04 01/20 2007
a nuff a dem a chat bout dem naaaah n a behind dem a chaaaaaahhh him a get jiggy wit di pu**y n wetty wit di batty
K_SEXY said
01:32 01/20 2007
no surprise really. him look like a freak from long time still. Babylon convert him.
Another black man gone to the dogs.
Why blacks cant just stick to black man culture and stop follow what blues and freak video ah influence dem fi do?
If the Motherland did begin with freak and hedonistic fu*k*y, we would be born.
Bl*odcl**t Memba Dat.
Ele violate.
How did you get the pic though?
01:45 01/20 2007
Come on now people, dont you see that he's only examining the girl's privates?
ghettoyute said
01:56 01/20 2007
A nyam him a nyam it wid him nasi self...mi lose off a di energy god....him a use him energy fi nyam di gal...a BULLET BULLET fi him rass....mi caan rate him again...nasi B*MBOH*LE
02:02 01/20 2007
THE ENERGY GAD ....BULLIT,TEFFLON FI DEM BWOY
booty said
13:34 01/20 2007
LMAO
LOST said
18:30 01/22 2007
STEEL wrote:THE ENERGY GAD ....BULLIT,TEFFLON FI DEM BWOY
Whey yu a sey Supe? him a eat wid table manners,Knife an Fork ting
goodasgal2k7 said
17:46 01/23 2007
Me nuh no y Ele haffi do that me caant rate di ****a nuh more! dutty bowers
LOST said
19:48 01/25 2007
BUT IT NUH PROVE HIM DOING ANYTHING STILL, SUH FAR HIM A SHOW DE GYAL THINGS .
CALOSS said
19:57 01/25 2007
KINDA FAVA HIM STILL, BUT IT STILL NUH PROVE NUT'N, CAUZ A NUH LIKE SEH HIM LANG OUT TONGUE OR NUT'N, HIM JUS A SPREAD DI BATTY JAW (prob'ly fi bite & chaw) BUT DI PIC NUH CONCLUSIVE. CYAA CRUSIFY DI MAN FI DAT..........................................................
BUT....................ON DI ODDA HAND, A CYAA HIM BONAFIDE OOMAN DAT, SUH WEH HIM LIP A RESS PON DI BATTY JAW FA . LIKE DMX SEH "I LOVE P***Y, BUT NOT ALL UP IN MY FACE, GIMME 3 FEET".
HIM CAN GET WEH LIKE R. KELLY DOE, CAW U CYAA SEH DEFINITIVELY A HIM.
-- Edited by CALOSS at 19:57, 2007-01-25
K_SEXY said
20:02 01/25 2007
Boy it kinda look like him.............but d pic is not conclusive, u aint seeing him doin nuthin. Nevertheless, him face too close 2 d batty jaw, if him wid put him face dat close imagine wat him wud do wid d tongue But nowadays nuthing no surprise me so if him really suck p***y him jus join d list a artist dem dat do it
20:04 01/25 2007
Thank you Caloss and Lost! I've been saying that from the start!
--
-- Edited by ADMIN at 19:45, 2007-01-25
him a get jiggy wit di pu**y
Another black man gone to the dogs.
Why blacks cant just stick to black man culture and stop follow what blues and freak video ah influence dem fi do?
If the Motherland did begin with freak and hedonistic fu*k*y, we would be born.
Bl*odcl**t Memba Dat.
Ele violate.
How did you get the pic though?
A nyam him a nyam it wid him nasi self...mi lose off a di energy god....him a use him energy fi nyam di gal...a BULLET BULLET fi him rass....mi caan rate him again...nasi B*MBOH*LE
BUT....................ON DI ODDA HAND, A CYAA HIM BONAFIDE OOMAN DAT, SUH WEH HIM LIP A RESS PON DI BATTY JAW FA
HIM CAN GET WEH LIKE R. KELLY DOE, CAW U CYAA SEH DEFINITIVELY A HIM.
-- Edited by CALOSS at 19:57, 2007-01-25