Wah dis mi a hear? A photo with the Energy God ah mek the rounds pon people cellphone inna Kingston wid him caught in a sex act. The pictures have the deejay ah nibble pon a girl b-jaw, while him hand dem all over the girl parts dem. People nuh stop send it to each other phone. Bwoy, it nuh look so good at all. It come in like the whole ah the deejay dem freak out now.
STING BANDULU DVD
How Sting end pon youtube.com already? Laing and the whole ah Supreme Promotions ah run up and down mad because bandoolu Sting 2006 DVD all over Half Way Tree, Kingston and Portmore wid Sting, mi all have one inna my house right now. People, it all de pon Youtube.com, tink yu can stop Jamaican people? We run the bandoolu ting.
K_SEXY said
20:59 01/18 2007
Always suspected he was a freak!!
21:45 01/18 2007
I wanna see that photo. I think it would be funny
-- Edited by Crazypickney at 21:46, 2007-01-18
ghettoyute said
01:51 01/20 2007
Jah know...me lose off a ele
K_SEXY said
15:57 01/21 2007
ghettoyute wrote:Jah know...me lose off a ele
From you see how him dress an Talk ,you cud detect the living freak .
ANDREDESIGNZ said
19:49 05/01 2008
when mi see mi believe
Dj.Delvito said
20:06 05/01 2008
yeh mi wah c dis pic to really seh a tru
20:07 05/01 2008
weh him do s*ck p*u**yy
Tommy Didads said
20:07 05/01 2008
Mi nah believe til mi see it. But mi nah put e pass him
Figs said
20:08 05/01 2008
Date: Thu Jan 18 1:06 AM, 2007
Views: 63
This post is oooollddddddd! The pic was of someone that looked like Ele, it wasn't him.
But Ele a freak same way, him jus no get caught yet.
Chabee said
21:01 05/01 2008
nah
nexx said
21:29 05/01 2008
a looooooong time ting fi tru an mi no tink a him even though mi believe sey him eat.
bad4life71 said
21:30 05/01 2008
b*m*oclathhhhhh yute a dat him a do
22:33 05/01 2008
i wanna see the pic.
22:40 05/01 2008
old news!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10:25 05/02 2008
old
najah said
10:27 05/02 2008
if a d same only time ting mi c it and annu him
10:42 05/02 2008
old news but elle a freak to d max..get dat from good source
shotta101 said
11:05 05/02 2008
Damm nigga i cant believe u ate the p*u**yy.......
Wah dis mi a hear? A photo with the Energy God ah mek the rounds pon people cellphone inna Kingston wid him caught in a sex act. The pictures have the deejay ah nibble pon a girl b-jaw, while him hand dem all over the girl parts dem. People nuh stop send it to each other phone. Bwoy, it nuh look so good at all. It come in like the whole ah the deejay dem freak out now.
STING BANDULU DVD
How Sting end pon youtube.com already? Laing and the whole ah Supreme Promotions ah run up and down mad because bandoolu Sting 2006 DVD all over Half Way Tree, Kingston and Portmore wid Sting, mi all have one inna my house right now. People, it all de pon Youtube.com, tink yu can stop Jamaican people? We run the bandoolu ting.
-- Edited by Crazypickney at 21:46, 2007-01-18