The street is saying corey todd set up vybz kartel (omg )
kartel1234 said
12:59 10/05 2011
The talk of the town is that Vybz Kartel was indeed setup by his rival , the street is saying that Corey Todd most definately has a hand in the setup . We asked a gaza fan what he thinks about the situation the world boss is in , and his reply was
ppl just a speculate cause nobody knows what really happened
Honorebel said
15:45 10/05 2011
LOL if a this the streets a talk then the streets is blind, deaf and dumb.
jubalson said
15:50 10/05 2011
I don't think a setup
djdaveja said
16:02 10/05 2011
set up dat clear if him kill a man a so him fool fi put him inna him own house n jamaica full a bush so
Mafo said
12:57 10/06 2011
STORY OF THE YEAR...ONE P.U.S.S.YHOLE SET UP ANOTHER P.U.S.S.YHOLE
shamar said
13:04 10/06 2011
why kartel ago kill a man den put him in his own house ,,,, kmt
Zone Piru ( Art & Graphics Director ) said
13:46 10/06 2011
total BULL!!!!! ppl ago say anything do dem own investigation kartel nuh innocent a long time him fi go jail if a neva jail him woulda end up like MR Wacky
Mafo said
13:55 10/06 2011
Brave words I might add by Justin... Wah gwan dawdie u nuh fear Di Gaza man dem hunt yuh dung and leff u inna dem house fi decompose...Although I share some of your views me nah seh a word more
kartel1234 said
16:11 10/07 2011
corey yaad swag nah shot suh him will duh anything , ah guess . people sometimes just say anything
STUWY77 said
16:54 10/07 2011
if the streetz say so .. even if a no so.. it near fi go suh
kartel1234 said
10:49 10/15 2011
it look a way , ????????
radkin said
20:35 10/19 2011
lol mi nuh put it past anybody fi try kill kartel career cause a nuff people nuh like him cause of the fame around him, just have to wait and see what happens
The talk of the town is that Vybz Kartel was indeed setup by his rival , the street is saying that Corey Todd most definately has a hand in the setup . We asked a gaza fan what he thinks about the situation the world boss is in , and his reply was
click here to read all the replys
kartel nuh innocent a long time him fi go jail if a neva jail him woulda end up like MR Wacky