xsimpson LUUUUUUUUUUUUUU :lmao: AAAAH HA HA HAAA WHY ME?!!!
~XIV~ said
10:57 10/20 2010
why the man dem always a luu afta me to rahtid. Ok i dunno if your a dude or a chic, but be a chic
xsimpson19x said
19:18 10/20 2010
yute how me LUUUUUUUUUUUUUU deh so? %$^ing fool.... a highlight yuself dogFACE..... yu see the Cathy sweet dimples and a talk bout yu think a Azz yu nuh see yu a country man
~XIV~ said
10:00 10/21 2010
xsimpson19x wrote:
yute how me LUUUUUUUUUUUUUU deh so? %$^ing fool.... a highlight yuself dogFACE..... yu see the Cathy sweet dimples and a talk bout yu think a Azz yu nuh see yu a country man
so how country man come innah this now, the truth hurts dawg jus be a good likkle hospital and admit it
10:02 10/21 2010
DEM TWO JOKA YAH MAN
~XIV~ said
10:04 10/21 2010
nico
Djrevvyc ( Mzja Dj ) said
10:07 10/21 2010
{*~*Fra$s*GeNiuS*~*} said
10:13 10/21 2010
HOW DIZ LUU SIMPSOM QUOTE WAH U SEH BECUZ U SAID SUMPN STUUUUPIDBTW THIS POST FI DELETE!
LYNKZ said
10:17 10/21 2010
kmt
~XIV~ said
10:17 10/21 2010
oh so fr@$$ if a man a back it up pon yuh innah the chat box yuh alrite with it? ok thnx for making that clear