kingjulal said
15:26 09/25 2010
wel mi do uno a favor and get it b4....u shuld b thankful and shut up
Mula said
15:28 09/25 2010
yute dat nuh real...if it real weh pc one deh
Ashani101 said
15:29 09/25 2010
mi nuh kno wah yah try prove,mi thnk dat a F***ry still...nd if anuh F***ry all di best 2 who ever a dl it
kingjulal said
noob guh back ina u shell
DUGGYFRESH said
FiveStar38 wrote:
fi real wah wi can do with that???????play on my PC
kingjulal said
uno pree fifa 10 4 PC and si who post it on the forum
DUGGYFRESH said
15:30 09/25 2010
kingjulal wrote:
uno pree fifa 10 4 PC and si who post it on the forum
it nah work
Ashani101 said
15:32 09/25 2010
DUGGYFRESH wrote:
FiveStar38 wrote:
yh yute can play on yuh pc, but yuh pc affi well powerful,pc mi play evrygame pon
DUGGYFRESH said
15:34 09/25 2010
Ashani101 wrote:
DUGGYFRESH wrote:
FiveStar38 wrote:
yh yute can play on yuh pc, but yuh pc affi well powerful,pc mi play evrygame pon
suh wah dis weh him just post can work....wah time a pc yuh feel like mi have
kingjulal said
15:35 09/25 2010
yow d game a run good, a it mi a play form lastnite...mi tired a it alredi...bcoz it and d PC version a almost d same thing....but d grapx siccck
DUGGYFRESH said
15:37 09/25 2010
send me di link cuz a long time mi run off one
Ashani101 said
15:37 09/25 2010
iight since yuh suh bad get di 11 fi pc den mek mi try it b4 di 28
nd mi see if yuh dat legit caz mi nuh hve xbox
jenard said
15:43 09/25 2010
FOR ALL U HEDIOTS, THIS IS FOR 360, AND MOST 360 GAMES COME OUT/LEAKED ON TORRENTS BEFORE THE RELEASE DATES. AND U HAVE TO HAVE A MODDED/FLASHED 360 TO PLAY IT ON, AND U HAVE TO PATCH THE GAME BEFORE U PLAY IT. ALSO IF U PLAY IT BEFORE THE RELEASE DATE UR 360 WILL BE BANNED. SO STOP WITH THE IGNORANT UUNGREATFUL COMMENTS
dre rulz said
15:48 09/25 2010
Mula said
16:24 09/25 2010
yea tru kingjulal get the pc one mek mi see b4 di 28
Mula said
16:29 09/25 2010
ahh dawdi yo it cum out fi real man jus guh look it up pon piratebay...but a fi xbox360 no pc nuh cum out yet
http://www.mediafire.com/?1md8eyes0vm4ia6
-- Edited by kingjulal on Saturday 25th of September 2010 03:09:56 PM

it nah work
suh wah dis weh him just post can work....wah time a pc yuh feel like mi have