Tell Me Zoners What You Think About Catalog Riddim
Damius said
20:22 05/07 2010
I don't know if is me but it looks like Genius used some of MAD COLLAB RIDDIM & BAD PEOPLE RIDDIM. I have listen to it and to me it is a mixup so please give some comment.
mi nuh care wah him use mi like di riddim it have a nice bounce to it my opinion
KingB said
20:35 05/07 2010
Dont business where he get in inspiration from, riddim a bounce tuff yuh zeeit
Zib said
20:39 05/07 2010
me nuh too bzniss wa e mix de riddim from to tell you de truth but da riddim pack deh nuh give me de same vibes like de other genius productions........me nuh kno waa gwaan at all.
maybe stephen spoil we but he nuh put he heart and soul inna da riddim deh tarl
das my opinion
Glitch said
20:52 05/07 2010
It can gwaan.... it ok
20:56 05/07 2010
the riddim weak ..stephen gettin lazy know
LYNKZ™ said
21:04 05/07 2010
de riddim lame u fuc ...de only reason why me download it is bcause me want it sell tu some a me thugz dem ina de streets ....
nuff money said
22:27 05/07 2010
IT CAN GWAAN STILL
ponglinkz said
23:28 05/07 2010
THE RIDDIM BADDDD YUH F**K SO ME SEE
23:32 05/07 2010
it can pass...like the beat...
NoKTurnaL said
00:19 05/09 2010
Some nice tunes are on it... not to mention the one from himself and his father which is maddd. Wish there was an instrumental though.
Zib said
00:25 05/09 2010
only 3 bad tunes pan de riddim an a de one from Donia, Vado and Sasco...........de chune he build fe kartel nuh mek it star!!
de mount a artist me see voice on de riddim me tart it woulda bad like powercut or something but me hopes dem drop like a bomb wen me hear it.
me feel stephen had an apprentice a %$^ around in the studio (pardem my french zoners)
09:25 05/09 2010
Stephen riddims so damn lame now yo... plus Kartel nah make hit tunes for him again. Dancehall losing it!
kemar give it to dem said
09:29 05/09 2010
Di riddim so sick some p**sy jus badmind di man ting caz him naaaa voice dem artist bt if dem artist di deh pon it dem wud a say a di maddest riddim
elmo fudd said
09:32 05/09 2010
it soun like headache...riddim arite..an by di genius standards..arite nuh mek it!!! doa....it tooo headache doa..unu memba dah riddim deh.
drop a Adi pon dat an dat will all change..wi awl know how di teeeecha gwaaan wid lame,arite, an haaad ridddims...HIT!!!!! LOL
+0p$h0++@ said
09:32 05/09 2010
the riddim is ok, nothing special but solid production work. but i rate some of the voicings on it. freddie own is a big tune, hands down. stephen, donia, chino, sasco, laden, vado nice too.
i think it doesnt get so much ratings cuz it sound more like a classical dancehall riddim with less pop influence.
Nyk said
09:35 05/09 2010
BUT NTN NUH RELLI WRONG WID DI RIDDIM IT JUS NUH SOUND LIKE A RIDDIM WEH A SHOT IT JUS CAN GWAAN SUH ME SEET
Cuz1010 said
09:35 05/09 2010
Tthe riddim have a new swing it nuh loud like the ones before but it good same way............the badmind gaza ppl dem nah go like it cause him diss the bleaher pon it
Nyk said
09:37 05/09 2010
IT WUDDA WAAH SOUND LIKE BOASY RIDDIM AND IT IS GETTIN DI SAME FEEDBACK AS IT TOO
DJ CHRiS242 said
09:37 05/09 2010
to me, di gaza %$^k up, if dem did still par wit stephen, dem wudda soun gud on dis, an di other riddims to come