Nicknames of some members (Poem by XIV) kinda long lol but it MAD!!!!
~XIV~ said
15:19 04/20 2010
The names used in this poem by no means are intended to offend anyone *twin of twins voice* but if you do we still don't give a fuqq!!!!
Arite me a talk up the things dem now
me nuh care who a goatman, hog or cow
this a the nicknames fi all a who me know
no offense intended just enjoy the show
Nico name Chelly-seed i.e Chelsea
Gamepun name chiney baboo like creamy
Najah name "the bwoy weh neva like me"
madest name madest cuz she a me baby
Chaos name toothless because him lose dem
wah day yah a jump ova da man deh goatpen
I am a king, a the Ban Bazooka
Rearrange M.A.F.I.A 7 yuh get L.O.S.E.R
applezz is one evil pu$$y cat
one day XIV muss tap that
Tybo you name donkey man
you and goatman can go buy piece a land
Mafo name Crepp but me call him Frodo
Syphon a you dem a call Comodo?
Dj cess rhyme wid incest
i dont know why just luck i guess
fusion i dont know what to call yuh
yah human or what, stop hide yah Zarro?
shem name clarkz, sean mobay name crepp
the man dem weh a bowaz, to yuh me nah step
Pocahontaz name Poison Ivy
steppz have the glue, lippzy have me baby
kelia name la fille de mes reves
indian princess a the zone seductress
Dj Quiva name Forbidden fruit
yah fi avoid har or lose yuh suit
I also call her the Police Port
cuz when she send yuh gaa jail it nah reach court
big up to tanique although she have me sprung
me wudda kiss har lips not the one near the grung
Lady J cool she's a hotsteppa
Javon love cuss him a Mr. Peppa
fi write my owna name it haad
me nah tell nobody seh me no have no yaad
unnuh fr4ss fi think seh me a mek unnuh know
seh last night me woman run me so me affi sleep a door
Again this wasn't made to diss nobody yuh zimme so again please dont take offense a just humour me dweet fah peace out.
~XIV~ said
15:24 04/20 2010
a so much summady me miss out me affi go write a part two fi this
CRAZY-CHICKEN said
23:20 04/20 2010
......Dj Quiva name Forbidden fruit
yah fi avoid har or lose yuh suit
I also call her the Police Port
cuz when she send yuh gaa jail it nah reach court.....................
23:22 04/20 2010
SCOOPA-!NK wrote:
......Dj Quiva name Forbidden fruit yah fi avoid har or lose yuh suit I also call her the Police Port cuz when she send yuh gaa jail it nah reach court.....................
I like it HIV.
dj lin b said
23:27 04/20 2010
zeen!!
Caliba.45 said
23:30 04/20 2010
Kelia said
23:30 04/20 2010
'kelia name la fille de mes reves' awww
najah said
23:34 04/20 2010
haahahaa i dont hate u nigga! u kool wit me
RATTIGAN FLEXX said
23:40 04/20 2010
LO
23:43 04/20 2010
MI NAME CLARKS LOL
AND MI NOT EVEN LIKE THE SHOE ITSELF
jhandsum said
23:47 04/20 2010
i didnt see my name....good...
~XIV~ said
10:07 04/21 2010
i have a story working on, a short story still but it ago MAAD!!!! your welcome quiva