Forty pairs of Clarks all when him wear one a day fi a month, him still have some leave over that him dont wear.
But still, we like what him say bout opening a store and all these things.
Nuff Clarks shoes a go sell inna Kartel store and the Clarks tune a go beat inna the customer them head. Just mek the best use of the Clarks season and gwan eat a food.
A poor man like me a fi go fine 9,000,10,000 when clarks a come from 3,500 & 4,000
Kelia said
07:05 04/16 2010
07:13 04/16 2010
Tidal wave sound wrote:
A poor man like me a fi go fine 9,000,10,000 when clarks a come from 3,500 & 4,000
how much is that inna ja money
anyway u have a good points QUOTE:
Nuff Clarks shoes a go sell inna Kartel store and the Clarks tune a go beat inna the customer them head. Just mek the best use of the Clarks season and gwan eat a food.
its all bout marketing & some ppl is hating on it i dont understand y some ppl hating on kartel so
RAY_KING said
07:34 04/16 2010
hmmm maybe that wud be a good business venture
RAY_KING said
07:35 04/16 2010
NOT to stray from the point but ILL MATIC u in LODGE or sumn?
LaDy J said
07:38 04/16 2010
08:15 04/16 2010
why is this in dancehall singles
showsky said
08:17 04/16 2010
kmt this clarks thing a get blown out of badwud badwud proportion now kmt
Mascut said
08:18 04/16 2010
40 pair ah nuh nothin--- right ya now ah 33 pair ah nike n clarks mi hav n mi ah nuh no celebrity
BRAINSBOX said
08:19 04/16 2010
Jeddy said
08:22 04/16 2010
true
08:23 04/16 2010
showsky wrote:
Agreed
cavalier said
08:41 04/16 2010
showsky wrote:
yup, way out...
We live in a world of followers, as a man seh sumn everybody pick it up. Man want stop beat dem good sneakers and stretch fi clarks, juz bcuz...
DJ Johny T said
08:50 04/16 2010
dre rulz said
13:12 04/16 2010
kartel cyaan program me
Glitch said
13:14 04/16 2010
Me love the bule wallabee
Dj SAB X said
14:08 04/16 2010
why is this in dancehall singles
that mi want know to
bloodrain said
15:06 04/16 2010
madddddddddd
STUWY77 said
15:08 04/16 2010
yeah man move this to the appropriate topic... n the shoes dem hard
We haffi ask Kartel a how you a move so Pardie?
Forty pairs of Clarks all when him wear one a day fi a month, him still have some leave over that him dont wear.
But still, we like what him say bout opening a store and all these things.
anyway u have a good points QUOTE:
i dont understand y some ppl hating on kartel so 

its all bout marketing & some ppl is hating on it
Agreed

We live in a world of followers, as a man seh sumn everybody pick it up. Man want stop beat dem good sneakers and stretch fi clarks, juz bcuz...
that mi want know to