This is a perfect example of why artist should stick to their own voice, especially if your JAMAICANLMAO. Incase you didnt hear the big news Busy Signal, has a song called one One More Night. If you listen to the song carefully you will hear him say Gary, gimme one more night, instead of Baby gimme one more night. This too FUNNY. Well this is a perfect example of auto-tune going bad or does Busy, really want one more night with Garyhahaha. Listen for yourselfBOOM!
shottafiyah said
15:00 01/16 2010
WHO GIVES A XXXX
15:01 01/16 2010
KMFT a baby the man sey a wha unnu a try bait up di ting
Nickquane said
15:04 01/16 2010
dappa75 wrote:
KMFT a baby the man sey a wha unnu a try bait up di ting
dappa u a pree weh me a pree
15:09 01/16 2010
this 1 sounds suspicious though but we all know sey a girl him a talk bout so........
j_leena said
15:11 01/16 2010
it baby no gary
anyway it nah matta even if....lol
bigup signal
Mafo said
15:43 01/16 2010
busy ah my artist cuh him stand out from the bunch of dem iron baloon and man weh need fi call man name fi mek it big.
But dat chune deh really fuq up D man ting fi real
15:49 01/16 2010
anybody that hear gray hav ba tty man ear blaze fire bun anyPu$$yhole that hear gray ...... wtf i hav 2 listen 2 a song u fu ckin mad 4 this topic
and i say it again any one that hear GRay hav BA tty man EAR
Mafo said
16:01 01/16 2010
Ill-matic wrote:
anybody that hear gray hav ba tty man ear blaze fire bun anyPu$$yhole that hear gray ...... wtf i hav 2 listen 2 a song u fu ckin mad 4 this topic
and i say it again any one that hear GRay hav BA tty man EAR
Lol same ting Busy say and like me say Busy is a man me rate big time and me respect him say music and stand tall inna Dancehall
but Inna dat chune deh, weather him say baby or gimmie...I sound totally like GARY
Any man weh deny say ah Gary him hear come in like him not too sure bout himself....Is some man say if u hear GARY u ah wobble lol
This is a perfect example of why artist should stick to their own voice, especially if your JAMAICANLMAO. Incase you didnt hear the big news Busy Signal, has a song called one One More Night. If you listen to the song carefully you will hear him say Gary, gimme one more night, instead of Baby gimme one more night. This too FUNNY. Well this is a perfect example of auto-tune going bad or does Busy, really want one more night with Garyhahaha. Listen for yourselfBOOM!
Lol same ting Busy say and like me say Busy is a man me rate big time and me respect him say music and stand tall inna Dancehall
but Inna dat chune deh, weather him say baby or gimmie...I sound totally like GARY
Any man weh deny say ah Gary him hear come in like him not too sure bout himself....Is some man say if u hear GARY u ah wobble lol