From Dave Kelly cut...music in Jamaica ****...People afraid fi talk, Bruce a tax the food..people a go drop dung when them walk, Crime on the rise open you eyes but all me a hear from the artists a who bore tongue, The ever creative Dancehall has been reduced to Gal or Gun, What about the social commentary the freedom of speech the issues weh we need to tell, When since it ok fi a artist a deejay seh him waan fi go a hell? This a no music again when lyrics can mek you get a gunshot, b*m**oc**t me a talk me mind even if it send me go Dovecot, One time people use to bus gun fi live...now them live fi bus gun, While politicians a laugh and a tax we outcome & we income, Dance a lock off early permit stop grant....... Maybe me a miss something help me understand, Thugs die young ...police no have no warrant and a walk inna me yard, Dog stop get tun cornmeal to how life a get hard, Maybe a my opinion alone maybe me a pree life too deep...... You know what mek me download two tune off a zone and go get a early sleep..
PRODIGIUM said
20:56 12/19 2009
Maddddd.......
Raja Pedz said
21:02 12/19 2009
You know what mek me download two tune off a zone and go get a early sleep..
21:29 12/19 2009
NICEEEEE.......................WICKED CONCEPT
bad indian said
21:34 12/19 2009
BAD....!!!!!
YaNa said
02:10 12/20 2009
Lol @ dah last sentence...Mi like it..madddd
Major Krazy said
02:19 12/20 2009
madd
Kelia said
18:32 12/25 2009
08:45 12/26 2009
Dog stop get tun cornmeal to how life a get hard yoooooooooow Dancehall it swelll well well done bro
medsman said
23:56 01/06 2010
good one
I-CO ( Forum Moderator ) said
19:20 02/24 2010
"Dog stop get tun cornmeal to how life a get hard"
down to di dog a feel it
Bruce a tax the food..people a go drop dung when them walk,
Crime on the rise open you eyes but all me a hear from the artists a who bore tongue,
The ever creative Dancehall has been reduced to Gal or Gun,
What about the social commentary the freedom of speech the issues weh we need to tell,
When since it ok fi a artist a deejay seh him waan fi go a hell?
This a no music again when lyrics can mek you get a gunshot,
b*m**oc**t me a talk me mind even if it send me go Dovecot,
One time people use to bus gun fi live...now them live fi bus gun,
While politicians a laugh and a tax we outcome & we income,
Dance a lock off early permit stop grant.......
Maybe me a miss something help me understand,
Thugs die young ...police no have no warrant and a walk inna me yard,
Dog stop get tun cornmeal to how life a get hard,
Maybe a my opinion alone maybe me a pree life too deep......
You know what mek me download two tune off a zone and go get a early sleep..