KILLA GET CROSS PON KARTEL AT WEST KINGSTON JAMBOREE 2009
18:53 12/07 2009
dj slide said
19:01 12/07 2009
Bounty ah p**sy! He tryin fi piggyback off ah Kartel fi bring back his stale career.
Honorebel said
19:04 12/07 2009
Bounty a real icon inna di business str8
19:05 12/07 2009
dj slide wrote:
Bounty ah p**sy! He tryin fi piggyback off ah Kartel fi bring back his stale career.
KARTEL A CALL HIM NAME FI YEARS AND KILL A ANSWER NOW, IF THIS WAS A PIGGYBACK SITUATION, WAH MEK HIM NEVER ANSWER FROM DEM LONG TIME DEH
-- Edited by gamepun on Monday 7th of December 2009 07:06:46 PM
Black Flame said
19:06 12/07 2009
maddd mi waah c more
najah said
19:07 12/07 2009
LOL MI HEAR A MAN SEH SUK U MADA BOUNTY A WAR WE SEH...LMFAO
radkin said
19:09 12/07 2009
KILLA WID HIM ANTICS AS USUAL
dark_law said
19:11 12/07 2009
EVERYBODY ARE KNOW, killa are does not piggybak. Alliance are jamaica lock and i are have a cadilac. my career are not stale. to rate oldies but goodies people are jus fail.
Mafo said
What can I say hmmmm.... Not sure if him shoulda Attack Kartel right deh but Kartel really Attack him fi no reason fi a long time hmmmm.... Tuff one cuh ah mi artist dat and me nah wah be BIAS but me say if Dem clash dem need fi do it like Super Cat and ninja No animosity just lyric and shake hand and ting
serjizzle said
killa need fi stop mek we know him a ave mid life criss jahknoo
spendid said
19:18 12/07 2009
mad thing
Xplicit said
19:19 12/07 2009
dj slide wrote:
no sah a nuh so it go... look how long kartel a call up call up di man name and now the man a talk out a problem. even tho nuthing till aint wrong with using the ting fi jump-start him career... probly if u were in his shoe u wuld of done the same thing mi don.... its a part of the musik industry....and not just musik this thing going on....yu ear claro advert dem?....dem a diss digicell-- lol..fi real mi don.....lol....
Silly said
19:21 12/07 2009
In the 2nd vid frm 1:10-1:13 a man inna di crowd seh "suck yuh mada..a war wi seh"
Xplicit said
19:22 12/07 2009
dj slide wrote:
dj slide... no sah a nuh so it go... look how long kartel a call up call up di man name and now the man a talk out a problem. even tho nuthing till aint wrong with using the ting fi jump-start him career... probly if u were in his shoe u wuld of done the same thing mi don.... its a part of the musik industry....and not just musik this thing going with....yu ear claro advert dem?....dem a diss digicell-- lol..fi real mi don.....lol....
KARTEL A CALL HIM NAME FI YEARS AND KILL A ANSWER NOW, IF THIS WAS A PIGGYBACK SITUATION, WAH MEK HIM NEVER ANSWER FROM DEM LONG TIME DEH
19:42 12/07 2009
was this before or after the peace treaty
19:42 12/07 2009
BEFORE
Mafo said
19:44 12/07 2009
bounty no sign no treaty though
and alliance dem never really deh inna no street ting
the street war was GULLY/GAZA
@#$an fraternity and d rest of dem alliance member keep it to music
So lyrical confrontation might be D best ting fi Kartel and Bounty now
SLICE BREAD said
20:43 12/07 2009
lol wen killa a tlk bout peace a man inna di video seh suk u madda war mi seh lol war
shotta54 said
21:10 12/07 2009
bounty get CROSSS AND GET BBBOOOOOOOOOO HOW HIM SI ***** MAN AND WATCH FULL UP UR EYE... GAMEPUN
Not sure if him shoulda Attack Kartel right deh but Kartel really Attack him fi no reason fi a long time
hmmmm....
Tuff one cuh ah mi artist dat and me nah wah be BIAS but me say if Dem clash dem need fi do it like Super Cat and ninja
No animosity just lyric and shake hand and ting
no sah a nuh so it go... look how long kartel a call up call up di man name and now the man a talk out a problem. even tho nuthing till aint wrong with using the ting fi jump-start him career... probly if u were in his shoe u wuld of done the same thing mi don.... its a part of the musik industry....and not just musik this thing going on....yu ear claro advert dem?....dem a diss digicell-- lol..fi real mi don.....lol....