Menu
Fire with Fire.................Poem
Dj Dancehall said
22:51 10/21 2009
This is my general observation negativity a spread more than a prostitute leg,
Fighting fire with fire a go make Jamaica burn and everybody dead,
And everybody a whisper and yet them fraid fi talk,
So me haffi talk fi myself cause it no look good a b****c**t,
The PNP Vs JLP, the Gully Vs Gaza... a 1 war me waan fi see and a pickax stick vs Shebada,
Me nah go play no hypocrite cause me use to love war & tell people bout them mada,
But now me realize seh avoid it if u can...cause more gun deh ya than real gangster & shotta,
We need fi a war wid poverty, Crime, Drugs and sexual abuse,
Cause when me look pon me daughter me wonder what we a teach the youths,
Did you know it burn your enemies more when you happy than when them see you mad,
remember vengeance is mine I will repay thats the bible so you do otherwise u dissing god.......
21:53 10/22 2009
pickax stick vs Shebada lol maddd
PRODIGIUM said
19:08 10/23 2009
TRUE WORDS MY DUPES......VEANGEANCE IS DEFINATELY FOR THE ALMIGHTY, BECAUSE THE PROBLEMS OF THIS WORLD IS BIGGER THAN US..........
Mediiazone.com