yuh couldn't tell him how it sound either
Raydoggs said
23:22 08/29 2009
preements then
MZHearTless said
23:22 08/29 2009
grippa said
23:23 08/29 2009
mi nuh know if mi a hear wrong suh mi nuh waa seh weh deh pan mi mind till smaddi honest seh a word...jah know
Dj Dancehall said
23:23 08/29 2009
All me a seh is the power of pumpum
grippa said
23:25 08/29 2009
anybody know di yute
Dj Dancehall said
23:26 08/29 2009
F*** it most people caan tek me already....bredda da song ya never did fi post is a good starting point in u career but in a year u prob nah go want hear it again...me know she hurt u but it need some work production wise
grippa said
23:29 08/29 2009
you mean its fair to say gal clown?
+0p$h0++@ said
23:32 08/29 2009
1. no, u cant sing
2. no, u cant mix either
3. yes, i mean it
grippa said
23:36 08/29 2009
hope when di yute come back here the replies don't let him buy a length a rope...all i have to say to yute is get over the girl..seriously...
chemical1 said
08:08 08/30 2009
Ouch! but thanks for your replies the song was really rushed but what you all think about ma writing ability???
fl..loopz said
08:21 08/30 2009
Dj Dancehall said
09:04 08/30 2009
Chemical the song well written & its not your voice....wrong effects & the mix needed some work also in parts of it your voice drops...Props fi how you take the criticism