The_Assassin gaza wi seh ( new pic added what ya think ladies
The_assassin said
23:03 08/28 2009
Big up trelawny gaza wi seh a di best site this pan the net
" mi get gal ever whe mi go but a you mi love everybody know gal a u mi love everybody know" kartel a di best. Add me on facebook guys just search for chad sutton
-- Edited by The_assassin on Friday 28th of August 2009 11:39:08 PM
-- Edited by The_assassin on Tuesday 1st of September 2009 02:55:46 PM
-- Edited by The_assassin on Tuesday 1st of September 2009 03:05:01 PM
-- Edited by The_assassin on Saturday 24th of October 2009 12:17:26 AM
-- Edited by The_assassin on Saturday 24th of October 2009 12:20:04 AM
Yow a bayy waste boy inna jop the man dem pan the gaza strip thing dem tall
shottafiyah said
17:58 09/03 2009
clean!
The_assassin said
00:20 10/24 2009
more pics added add me on facebook ladies
shottafiyah said
15:20 10/25 2009
ya man so fresh and so clean
vanyerzz said
16:37 10/25 2009
nice
21:09 11/13 2009
nice pics :)
09:52 11/12 2010
:kmt
10:05 11/12 2010
The_assassin wrote:
The_assassin said
01:21 02/09 2011
what u mean bro
terble said
01:42 02/09 2011
YU CYA DEHTLK BOUT ANEDA MAN TING TALL
DAT LUUUUUUUUUUUU YILL IY CYA BUK
MINE said
09:40 02/14 2011
The_assassin wrote:
WTF youth, fence up yuh argument.
Awful said
09:46 02/14 2011
zone a try seh....insteada talk bout ting tall....say AR 15 insteada ting
mi agree wid u seh JOP flop
dem need more time to become intermediate artistes
" mi get gal ever whe mi go but a you mi love everybody know gal a u mi love everybody know" kartel a di best. Add me on facebook guys just search for chad sutton
-- Edited by The_assassin on Friday 28th of August 2009 11:39:08 PM
-- Edited by The_assassin on Tuesday 1st of September 2009 02:55:46 PM
-- Edited by The_assassin on Tuesday 1st of September 2009 03:05:01 PM
-- Edited by The_assassin on Saturday 24th of October 2009 12:17:26 AM
-- Edited by The_assassin on Saturday 24th of October 2009 12:20:04 AM