Since Gansta start fi wear, The internet gunman dem appear, Them fraid a portmore square, & a wave Gaza in the air, Them fraid fi pass tivoli, Never buy a alliance cd, Yet them shouting gully, Them never bleach a night, But a peer gun song dem fool deh like, Them born uptown & never lef dat, A tell u you mother u fi f dat, Me nah go call no name, Some faker than a L.A Lewis platinum chain, Them wi dis u pon messenger, & dem no know the difference between a nine & a deringer, Me really feel confuse, Me never see u name a mek the news, A better some man humble, Bout who dem know a jungle, This really get boring, You a talk the talk but by 9pm u snoring, Them messenger full a lead, Couple shot a fire me a grab me mouse & hide beside the bed........
geegoboss said
09:02 07/25 2009
maaaaad
ANDREDESIGNZ said
09:12 07/25 2009
So sick
Dj Up 2 D Time said
09:17 07/25 2009
MADDDDD...BLESSSS UP
SHANNIE FAMOUS said
09:22 07/25 2009
iLiiKE
Junior_J1 said
09:25 07/25 2009
joke ting
PAPSROMEO said
09:26 07/25 2009
very creative......... funny even.
09:28 07/25 2009
madddd i like it
Dj Dancehall said
09:36 07/25 2009
Thanks for the comments.Nice to see the Mzs poet rate it....
The internet gunman dem appear,
Them fraid a portmore square,
& a wave Gaza in the air,
Them fraid fi pass tivoli,
Never buy a alliance cd,
Yet them shouting gully,
Them never bleach a night,
But a peer gun song dem fool deh like,
Them born uptown & never lef dat,
A tell u you mother u fi f dat,
Me nah go call no name,
Some faker than a L.A Lewis platinum chain,
Them wi dis u pon messenger,
& dem no know the difference between a nine & a deringer,
Me really feel confuse,
Me never see u name a mek the news,
A better some man humble,
Bout who dem know a jungle,
This really get boring,
You a talk the talk but by 9pm u snoring,
Them messenger full a lead,
Couple shot a fire me a grab me mouse & hide beside the bed........