"The devil tempt but dont lead", That granny use to seh, But this fool owe me from last week, him seh friday & today a saturday, The devil start fi tempt me, See the fool a sneak pass me deh, Yo P**y weh me money!!! The breeze a blow di words dem weh, A going mash up da fool ya face,, him still a walk weh like a no him me a talk, Me reach the two by four that was lying on the ground, watch me a go use it beat up him to ra**, Me know me fi know better but me still a run him dung, A weh da bwoy ya feel like........ ra** claat him pull a gun......
12:53 07/24 2009
loooooooooooll.. personal experience?
Dj Dancehall said
13:03 07/24 2009
No quiva a just people girl mek me normally see nozzle lol just feeling poetic....dem try study me dem neva graduate lol
13:04 07/24 2009
Dj Samurai wrote:
No quiva a just people girl mek me normally see nozzle lol just feeling poetic....dem try study me dem neva graduate lol
That granny use to seh,
But this fool owe me from last week,
him seh friday & today a saturday,
The devil start fi tempt me,
See the fool a sneak pass me deh,
Yo P**y weh me money!!!
The breeze a blow di words dem weh,
A going mash up da fool ya face,,
him still a walk weh like a no him me a talk,
Me reach the two by four that was lying on the ground,
watch me a go use it beat up him to ra**,
Me know me fi know better but me still a run him dung,