WOMAN GETS HER AZZ BEAT IN HER BEAUTY SALON FOR 6 MINUTES AND DOESN'T EVEN FIGHT BACK
alligcold said
20:04 06/11 2009
June 11, 2009. The below GHETTONESS occurred in an Oakland beauty salon. MediaTakeOut.com managed to get the background on WHY this all happened like this. Apparently the salon owner/stylist told one of her clients that another one of her clients was sleeping with her man.
The jumpoff then went to the salon to exact her revenge on the hairstylist and heres how it popped off:
....shit yo...this girl got her ass kicked that was so unfair
-- Edited by Justin *lo**z Wify on Thursday 11th of June 2009 09:30:59 PM
Rimz876 said
21:34 06/11 2009
lol jah kno
Rimz876 said
21:34 06/11 2009
a ediat ting dat
dj slr said
21:36 06/11 2009
all mi seh da gal inna yellow get some *lo**claat lick
DJ Johny T said
21:37 06/11 2009
now that a f**kry
21:41 06/11 2009
daaaaaaaaaaaaaawg
hussane said
21:42 06/11 2009
mi deh tell u that deh woman a fool but it crazy duh lol
CV said
21:45 06/11 2009
no u mad nuh ra**claat at some point u haffi fling 1 tump
but hey gr8 image them giving black ladies huh
i guess wen u a frig a enx gal man nuhbody fi talk bet di man nuh give a ra** bout her
BabyFace said
21:52 06/11 2009
dat aint fight..das a beatdown
djoasis said
21:59 06/11 2009
di gal jus a chat off har mout an a tek di lik dem
22:02 06/11 2009
maddd
Konvict said
22:04 06/11 2009
yow dat hype no lie deh gal deh a real fool
djoasis said
22:04 06/11 2009
she caa fell pain???
22:09 06/11 2009
ova a man...mussi DYAM mad...look how much man deh a road
Nickquane said
22:24 06/11 2009
Fy@hhyp3 said
22:24 06/11 2009
Niquee said
22:36 06/11 2009
NO BITCH CAN COME A MY SALON AN PULL OUT MY WEAVE...LOOK HOW ME WUD A TEK D CURLING IRON AN BARK IT INNA SHE RAWSE FACE..DIS GAL INNA D YELLOW MIX WID A BREED WA NUH GO GOOD WID BLACK PPL NOBODY WUD A BIN A HAWL ME BOUT D PLACE LIKE A SO...SHE LEH ME DUNG BIG TIME..FCUKIN IDIOT!
The jumpoff then went to the salon to exact her revenge on the hairstylist and heres how it popped off:
http://abclocal.go.com/kgo/video?id=6858547
that was so unfair
-- Edited by Justin *lo**z Wify on Thursday 11th of June 2009 09:30:59 PM