EVERY DAY CUM WID THE SAME RAWSE CONVO BOUNTY AND KARTEL MAVADO
Dj Stewie said
11:25 05/28 2009
OK EVERYDAY WE GET ERE ITS A NEWER CONVO ABOUT ALLIANCE AND GAZA CAN IT SETTLE ERE PLZZ
11:25 05/28 2009
I smell rubbish.
11:27 05/28 2009
rubbish to di dust pan
showsky said
dwl this will be a never ending argument mi cyaan boda wid d passa passa still everybody head a hot up and summer no start good
ok wat should we talk about then, wat gets the interest of ppl on the zone, the other day the dj naz thing tek ova the whole site
as a new riddim come out and vado and kartel deh pon it,dem a go talk bout it
well u cud click X on ut computer then u wudnt have to worry about what we dicuss
11:28 05/28 2009
UTE A MUSIC AND DIS DA BIGGEST MUSIC SITE ON THE NET , WHAT DO YOU EXPECT
Dj Stewie said
11:30 05/28 2009
OK
dj naz said
11:35 05/28 2009
ok wat should we talk about then, wat gets the interest of ppl on the zone, the other day the dj naz thing tek ova the whole site
as a new riddim come out and vado and kartel deh pon it,dem a go talk bout it
well u cud click X on ut computer then u wudnt have to worry about what we dicuss
QUEEN OF MZJA( TAKING OVER)...HAHAHAAHHA WASNT MY WORDS HAHAHAHA
steppz said
11:36 05/28 2009
LEAVE IF U DOE LIKE IT THEN
fyahhype said
11:36 05/28 2009
rubbish...
11:38 05/28 2009
one ting mi afi seh...GULLY!
krishna said
11:39 05/28 2009
stewie jus GE n kool yuhself
kemar give it to dem said
12:39 05/28 2009
GULLY str888888888 Talk dem a talk
16:49 05/28 2009
@topic
Teacha said
16:54 05/28 2009
nope a gaza mi sey
sagga_bwoy said
17:00 05/28 2009
it wont endd anytimee soonn
Rimz876 said
17:03 05/28 2009
wel u would hav2 confront di man dem, dem self we're jus talkin bout wat we see and hear