Topic "new sheirt" has been moved to MZJA Art & Fashion.
18:53 03/18 2009
IT CAN PASS
React said
19:00 03/18 2009
thanks for the love peeps, its gonna be on the market here and abroad soon
K17 said
19:17 03/18 2009
no dis but u nah go last long inna di market a nuh fi everybody stillz a easy money unnu a look enuh not even tek time fi do di tingz
React said
19:19 03/18 2009
ITS NOT EASY MONEY,WE THING SET,MI JUST A MET UNUH GET FAMILIER WITH IT
PAPSROMEO said
19:20 03/18 2009
wha di name?
React said
19:22 03/18 2009
CLASSIQUE REGGEA
19:23 03/18 2009
wouldnt wear it
PAPSROMEO said
19:24 03/18 2009
whey it deh a sell
React said
19:25 03/18 2009
IS NOT EVERY1 AGO LIKE IT,RESPECT FAH DI RESPOND
K17 said
20:12 03/18 2009
few ppl a ago like it mi a tel u if u look pon the designs outta road dis cant compete den again is up to u who u wa appeal to if a jus u fren dem well u suceed but wen night dome dem a go tek it off and put on dem dolce and gabbana...u need better designs dis ya nah go mek it trust mi wen mi seh so
React said
20:14 03/18 2009
THIS IS JUST THE FIRST ONE
K17 said
20:14 03/18 2009
mmm ahh nuh seh a word but mi jus a mek u know it ruff out deh all mi a suffa but do u ting ya nah draw u dung
React said
20:15 03/18 2009
AHH RESPECT
J-goose productions said
21:32 03/18 2009
have to come bet'r than this mi boss, the effort should be visible, and its not...