nuh kno who all a member.. so if i left u name out.. is cause ain kno......but gtonic.. he introduced me to the gang life yep.. mi a shottess now ..bless gaudin, camman, blap and ta* and anyone else initiated
-- Edited by cheeks on Monday 16th of March 2009 05:55:48 AM
-- Edited by cheeks on Friday 27th of March 2009 09:55:20 AM
04:45 03/17 2009
**exits**
camman said
04:54 03/17 2009
P.P.F TO DA WORLD>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
ICE_COLD said
04:57 03/17 2009
Mad Ting!!! Mi nuh inna di crew stillz
GTonic said
05:00 03/17 2009
aah Cheeks... P.P.F 2 di Weerrrlll... Now yuh ah Gangsta Gyal...
Hustlin 4 life...
and stay as pretty Cheeks...
massive vybe said
11:57 03/19 2009
who is PPF crew? what is it about? (pls excuse the dumb question but i don't know it)
cheeks said
15:39 03/20 2009
massive vybe wrote:
who is PPF crew? what is it about? (pls excuse the dumb question but i don't know it)
if i tell u... i have to kill u
16:20 03/20 2009
u cant be shottess, shottess already deh pon di site
16:23 03/20 2009
JamaicanQueen said
07:07 03/24 2009
massive vybe wrote:
pum pum finga crew=ppf crew
JamaicanQueen said
07:07 03/24 2009
u miss out Ta
Architek9 said
07:15 03/24 2009
to the world PPF
07:21 03/24 2009
jamaicanqueen wrote:
massive vybe wrote:
a dat a gwaan inside yah rasta?
cheeks said
09:56 03/27 2009
bLaCkBeatZ wrote:
u cant be shottess, shottess already deh pon di site
you shutup
cheeks said
09:57 03/27 2009
B4LIFE wrote:
to the world PPF
u false claimin?
skendon said
09:59 03/27 2009
it seem like dem did miss di movement P.P.F crew ftw. weh yu a tek weh yuself go suga!
-- Edited by cheeks on Monday 16th of March 2009 05:55:48 AM
-- Edited by cheeks on Friday 27th of March 2009 09:55:20 AM
Now yuh ah Gangsta Gyal...
Hustlin 4 life...
and stay as pretty Cheeks...
who is PPF crew? what is it about?
(pls excuse the dumb question but i don't know it)