i rather tek the fat one... since i know for fact she a women... the rest of dem look like man in the face..... WHAT THE f**k>>>>> why would a lady wanna get this rippped???? that just nasty
16:14 03/12 2009
not true baby
najah said
wtf? a baby alone mi can handle deso
Deady11 said
yak!!!
16:15 03/12 2009
Topic "GUYS CAN U HANDLE A GIRL LIKE THIS>>>>>>>>>>>>>> PICK UR DREAM GIRL" has been moved to Miscellaneous.
fyahhh wrote:
i rather tek the fat one... since i know for fact she a women... the rest of dem look like man in the face..... WHAT THE f**k>>>>> why would a lady wanna get this rippped???? that just nasty
Tommy Didads said
Baby yuh ah real mad woman enuh
16:16 03/12 2009
bLaCkBeatZ wrote:
Topic "GUYS CAN U HANDLE A GIRL LIKE THIS>>>>>>>>>>>>>> PICK UR DREAM GIRL" has been moved to Miscellaneous.
NO PROB
16:16 03/12 2009
cheeks said
16:17 03/12 2009
fyahhh wrote:
well i bet u can't give her a hicky all i see is head and shoulders
SO NOBODY NUH LIKE D FIRST WOMAN LOOK AT HER POSE GUYS DWLLLLLLLLLLLLLLLLLL SHE IS CALLIN YALL
seanp said
Shi a wait pon Nico. A suh mi si him dagger di gal dem inna the chatbox all the time.
Big up yuh status mi boss Nico. Jus a f**k wid yuh nerves.
-- Edited by seanp at 17:18, 2009-03-12
Caramel_Delite said
16:19 03/12 2009
U haffi find a gyal like dat Nico..someone fi fix u gud when u bad
16:25 03/12 2009
lolz I believe that women should do figure raining instead of full on weight lifting
FIGURE MODEL
djthin said
17:14 03/12 2009
Naaaaaah man...mi nuh want none a dem gyal de...if dem a gyal that is...
DjOMARi said
17:17 03/12 2009
is weh di ra**sss
chromeframe said
17:19 03/12 2009
wtf lol
DjOMARi said
17:19 03/12 2009
dem P**y deh a fi some man weh just get out of prison from a 10year+....... but pon a serious level.....dem body building girl deh always have some tight P**y.....but mi naaa plan fi f**k none caz...dem clit favor dick................LOOOK PON FLUFFY.........A WHO REALLY AGO f**k DAT.
What do these women
think is going to happen
To all this extra body when
They stop weight training??
this!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NO PROB
Big up yuh status mi boss Nico. Jus a f**k wid yuh nerves.
-- Edited by seanp at 17:18, 2009-03-12
but pon a serious level.....dem body building girl deh always have some tight P**y.....but mi naaa plan fi f**k none caz...dem clit favor dick......
-- Edited by DjOMARi at 18:23, 2009-03-12