lol at B
greedy said
13:42 03/04 2009
Bentley, British wrote:
lol at B
THE IDEA SEEMED RIGHT AT FIRST...YUTE DEM LOOK HUNGRY (FAMINE).. DONT? LOL
K17 said
14:31 03/04 2009
next time dont be cheap get a real designer .....caw the gurl head missin.....and she bigger dan di car but yet she sitin on it the cus are choppy...well di movado one and the vybz rum can pass but .....tsk do weh u a do maybe u will get better
Mellow_Vybz said
14:33 03/04 2009
COVER A
greedy said
15:50 03/04 2009
K17 wrote:
next time dont be cheap get a real designer .....caw the gurl head missin.....and she bigger dan di car but yet she sitin on it the cus are choppy...well di movado one and the vybz rum can pass but .....tsk do weh u a do maybe u will get better
ah nah matter of being cheap star... di mixtape is promoting music di cover is juss complimentary,... but mi see wha ya seh still.... mi may link u fi build di next 1 fi mi...bless
J-goose productions said
16:55 03/04 2009
K17 wrote:
Couldn't have said it better.
K17 said
19:55 03/04 2009
greedy wrote:
K17 wrote:
ah nah matter of being cheap star... di mixtape is promoting music di cover is juss complimentary,... but mi see wha ya seh still.... mi may link u fi build di next 1 fi mi...bless
mmm u jus have a strong promotion or ad campagne stillz but is all gd i hr ya
-- Edited by greedy on Sunday 17th of May 2009 01:50:35 PM
THE IDEA SEEMED RIGHT AT FIRST...YUTE DEM LOOK HUNGRY (FAMINE).. DONT? LOL
Couldn't have said it better.