is a tutorial brainz go easy no hate on this thread designerssss uplifttttt unnuhh selffffff
brainz said
12:34 01/27 2009
K17 wrote:
is a tutorial brainz go easy no hate on this thread designerssss uplifttttt unnuhh selffffff
When unuh go learn to READ and UNDERSTAND and ACCEPT other peoples OPINION.... I DONT LIKE UR CHOICE OF PICTURES.... Notice me say the tutorial COOL.... ME Nuh like u choice o images.... Thats all...
brainz said
12:35 01/27 2009
oh and not because me nuh like the images... That nuh mek mek me hate the Tutorial...
dontayeb said
12:35 01/27 2009
lol zeen
brainz said
12:40 01/27 2009
u feel a everybody go like the space space thing???? if me never know fih do all this and me see the space thing me look fih another tutorial.... Jus me that....
K17 said
12:42 01/27 2009
brainz wrote:
K17 wrote:
When unuh go learn to READ and UNDERSTAND and ACCEPT other peoples OPINION.... I DONT LIKE UR CHOICE OF PICTURES.... Notice me say the tutorial COOL.... ME Nuh like u choice o images.... Thats all...
looooooooooollllllllllllllllllllllllllllll so mi nuh know lol mi jus a f*k roun lol and as sumbody tell u sinting u fly up lololol
K17 said
12:44 01/27 2009
brainz wrote:
u feel a everybody go like the space space thing???? if me never know fih do all this and me see the space thing me look fih another tutorial.... Jus me that....
dem no haffi like it weh u a watch dat fa nuh cut mi a cut out a image that the wholepoint a di tutorial y u stray from dat and a talk bout image wat..didnt i make it clear enuff for u ok ill do it over ill use a woman and a white background looooooollllllllllllllllll
brainz said
12:47 01/27 2009
Yow gwaan u ways yute.... people waah cut out human... wah kina bumbaaa star wars... a star wars them deh though???
Teacha said
12:49 01/27 2009
kool
K17 said
12:58 01/27 2009
brainz wrote:
Yow gwaan u ways yute.... people waah cut out human... wah kina bumbaaa star wars... a star wars them deh though???
SED TING IS BEGGINER TITORIAL CHO LOLOL IS STILL CUTTING PUT A BASIC SHAPE A NO EVERY BODY PRO LIKE A U ENUH
Rojay said
20:28 01/31 2009
20:30 01/31 2009
ra**sssssssssssssssssss yute tha gal look good k17 gav mi her number yute or her e-mail address
dem no haffi like it weh u a watch dat fa nuh cut mi a cut out a image that the wholepoint a di tutorial y u stray from dat and a talk bout image wat..didnt i make it clear enuff for u ok ill do it over

ill use a woman and a white background looooooollllllllllllllllll