wha business good Kraiggido you thing yute
how yu learn fi design, yu go school fi it????
fyahhype said
17:26 01/25 2009
maddd..
K17 said
18:06 01/25 2009
put a decimal point iinfront a di 4 and unnuh know how much him really get fi dat lol
KDB said
18:07 01/25 2009
good
18:09 01/25 2009
LOOK KINDA PLAIN
serjizzle said
18:13 01/25 2009
K17 wrote:
put a decimal point iinfront a di 4 and unnuh know how much him really get fi dat lol
lolZ lmao
18:15 01/25 2009
BaDRasTa (Graphics CEO) said
21:37 01/25 2009
fassyhole 17designa... dappa.. i went edna marley sch of arts near stadium a yard, now i'm going to AIU in weston..done know.. from mia yute i've bin doing this, jus always preferred the payment more than the comments so i hardly show what i do...
brainz said
22:33 01/25 2009
Man sound full o himself ee man.. look aight still..
Guyana_Bandit said
22:36 01/25 2009
do yuh ting rasta...if ah money yu a mek..mek it!
22:39 01/25 2009
Man sound full o himself ee man.. look aight still..
STUWY77 said
22:40 01/25 2009
not bad
Rimz876 said
00:50 01/26 2009
nice
jepomaxxx said
00:52 01/26 2009
400 for that shit??? u got to be shitting me
00:52 01/26 2009
BaDRasTa (Graphics CEO) said
10:50 01/26 2009
nuff a unu a drink unuh gallon bokkle a hateriad ee...mi jus did a tell unuh the full story..mi naa show off, sorry if it sound that way...now for u jeppocraxx..u nuh know the effort it take to make a vector image logo, plus u haffi give the client wat they want, not wat u want..She register and copyrite it so baye, boo, hoo, blaa blaaa and mi get mi check fi it .... some producer a fooool...
the supporters...
jepomaxxx said
00:36 01/27 2009
BaDRasTa wrote:
nuff a unu a drink unuh gallon bokkle a hateriad ee...mi jus did a tell unuh the full story..mi naa show off, sorry if it sound that way...now for u jeppocraxx..u nuh know the effort it take to make a vector image logo, plus u haffi give the client wat they want, not wat u want..She register and copyrite it so baye, boo, hoo, blaa blaaa and mi get mi check fi it .... some producer a fooool... the supporters...
lolZ lmao