Member say me tell unno Mavado win sting. and all Kartel fan dem nah want accept D defeat. Pon D radio dem take a poll and d result came in 2:1 in favour of Mavado. Kartel won the begining buh me did ah tell unno Kartel disapoint him ppl big time.
D barber boy brave him inna him own yard and win back D crowd who was bias to portmore empire all night, booing all alliance members. To me dat in itself is a win. And in D end D people vote and say him win it too. Only ppl seh Kartel win is Beh Kartel Fan. Here watch di clip from Sting crowd perspective.
19:26 12/28 2008
19:45 12/28 2008
ok Mafo but why yu post it in this forum?
Mafo said
19:46 12/28 2008
mistake can a mod move it fi me
19:47 12/28 2008
think diss post already...bless still
Dj_Buba1 said
19:48 12/28 2008
serjizzle said
19:52 12/28 2008
diss jus fool caz dis tek frm movado area prob it unno di deh a birdseye veiw den ye bt a bay vado fan deh rite deh so................ me booo dis
19:52 12/28 2008
yu can hear the crowd reaction clearly when Kartel start the f u c k madda argument
Mafo said
09:49 12/29 2008
Gangster nah listen when fag ah talk.
Seh d gully god love use him tongue
And d little fag love buss him gun
hehehe
09:51 12/29 2008
him show the view all around him, fi show seh annu one side alone a cheer fi vado, well kartel lose what can we say
Yes..,im glad yuh hav showed me this,as i said i was there and that side of d crowd most of them were alliance fans..they all put up a banner there and the police told them 2 take it down,but on the other side were d empire fans,( i was on that side,but in d vip area,but i didnt choose ther specially.I saw them came in numbers with their banners supporting kartel and ryno..)they put up 1 banner wit ryno and 1 wit kartel and also likewise they did hav 2 take it down..So its evident that most of d boos kartel get its frm d alliance side and in d vip area and most of d boos vado get is frm d empire side and in d vip area,cuz more vado fans was in there..thats where i was standing....All in all it was pure bias boos,so only d neutral fans cud decide d clash....
-- Edited by KILLAPRO at 17:29, 2008-12-29
STUWY77 said
17:23 12/29 2008
bull shit
kewani said
17:25 12/29 2008
f**k off wid that addi a the boss
madest-one said
17:34 12/29 2008
kartel get nuff inna deh last part doh..............
dj naz said
17:35 12/29 2008
damn boy mi rate kartle an movi still ,hope dem ddi get pay talk bout that lolmovi get nufff railings still kartel get bnuff boo at the end
D barber boy brave him inna him own yard and win back D crowd who was bias to portmore empire all night, booing all alliance members. To me dat in itself is a win. And in D end D people vote and say him win it too. Only ppl seh Kartel win is Beh Kartel Fan. Here watch di clip from Sting crowd perspective.
-- Edited by KILLAPRO at 17:29, 2008-12-29