na na na na na na life sweet i'm jus saying some ppl a post comment in one post 3 much time if u look in some of the thing them u see one man a type 3 time one behind the the other on a rea; still them need to stop it girls
mi understand weh yah seh styll...but mi nuh see ntn wrong if dat happen styll...suppose the newbie forward andfind hundred song and softwares weh him a look for why limiting him....although some people tek it for granted
01:10 12/11 2008
buba wrote:
pain shut the fu,ck upp
agreed
jc skyline said
01:11 12/11 2008
more while th newbie dem post sum madd things.. so props affi go to dem same way.. an why make a limit when the person who made tha post wants feedbacks
01:14 12/11 2008
jc u a get it wrong me boss a nuh so me mean yow the other way me mean
Dj_Buba1 said
01:15 12/11 2008
this boi nuh have no sense god help him
jc skyline said
01:16 12/11 2008
ahh.. mi pre weh u a seh still
russiankay said
14:45 12/11 2008
jepomaxxx wrote:
mi understand weh yah seh styll...but mi nuh see ntn wrong if dat happen styll...suppose the newbie forward andfind hundred song and softwares weh him a look for why limiting him....although some people tek it for granted
i agree with what u saying bro....
RiddimRyder said
14:47 12/11 2008
today i posted 20 riddims in vintage vip.....so what you're saying is that if I want to post 25 riddims I am out of luck?
Prezi said
14:48 12/11 2008
@ above...
russiankay said
14:49 12/11 2008
RiddimRyder wrote:
today i posted 20 riddims in vintage vip.....so what you're saying is that if I want to post 25 riddims I am out of luck?
a dat pain a pree
06:50 12/12 2008
Nuh mek sense....
01:50 12/13 2008
Why would you want to limit that? That's like trying to put a time limit on sex. It aint write.
01:51 12/13 2008
unu a get it wrong f*k heads
flawless said
05:57 12/13 2008
DAT JUST WRONG PAIN !
02:27 12/26 2008
***DK*** wrote:
buba wrote:
pain shut the fu,ck upp
agreed
DEFINETLY cuz mi mek over 50 post a day
Enterprise said
02:38 12/26 2008
REQUEST. Please move dis to post to di comedy section...mi a dead wid laaf Espeshally dis part ... Pain seh "jc u a get it wrong me boss a nuh so me mean yow the other way me mean"
one ting mi notice Pain have nearly 2 million post...hmm wen we put di limit lets divide dat by 20 X di nuber of days pain been on the zone.....
Sum a unu gwan like unoo start out wid ticky under unu name.
jamwomen said
11:27 01/02 2009
Work on a tiered system, allowing those with an aggregate post count under 100 to post 20 a day, those under 300, 40 a day.
The powers that control the board can discuss the posting table and other incentives/benefits
based upon post count and log on activity.
I am sure a script can easily be written by someone, right?
-- Edited by dj pain at 23:54, 2009-01-05
cuz mi mek over 50 post a day