THE PULL UPS YU HEAR IS A RESULT OF THE PPL SAYING IS A CD/ACID MI USE SO THEM ASK FI PUL UP AND BPM SPEED UP
-- Edited by STAINLESS at 22:56, 2008-12-07
21:44 12/06 2008
y my name 1st?
DJ Stitchie said
21:45 12/06 2008
a mussi u a di biggest hater....so him stay man
21:47 12/06 2008
gonna pee
21:50 12/06 2008
I find it unbelievable
JamaicanQueen said
21:50 12/06 2008
damn stain
KLJ Sounds said
21:51 12/06 2008
madddddddddddddddddd wondering stilll
21:51 12/06 2008
So_InTriCat3 wrote:
I find it unbelievable
DJ Stitchie said
21:52 12/06 2008
LOL...the man so good, unnuh cant believe it.....him speed it up, start it ova an alla dat...bwoy.....gwaan do ur thing stain, bless up.....anybody think a no live thing tht........a cuz unnuh cant do better more than criticize
21:52 12/06 2008
i see real bad man
21:53 12/06 2008
everybody ah really wonder....STAIN WE NEED TO HEAR YOU LIVE
DJ_Enzo said
21:54 12/06 2008
stain gwaaan do u think yute thats y u name stainless
21:56 12/06 2008
but a wha dis
mi nuh believe a stain dat..
KLJ Sounds said
21:59 12/06 2008
pree mixxxxxxx some parts & its not trackor cuss trackor cant auto adjust bpm
CALOSS said
23:50 12/06 2008
baxsideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee stain win!! nuh mind di haters ya
23:51 12/06 2008
sweet_boy_richie wrote:
LOL...the man so good, unnuh cant believe it.....him speed it up, start it ova an alla dat...bwoy.....gwaan do ur thing stain, bless up.....anybody think a no live thing tht........a cuz unnuh cant do better more than criticize
ahhhh
23:52 12/06 2008
KLJ Sounds wrote:
pree mixxxxxxx some parts & its not trackor cuss trackor cant auto adjust bpm
ass, yu dont know how mi do it so yu a preemix, tek notes yute
23:58 12/06 2008
it sound ...remix'in it.....
blackspyda said
00:00 12/07 2008
hisss teeeth wat the f**k is this a pure f**kery me a hear man just a auto beatmatch sum riddims is this off or a riddim off pure ra**s different me a hear this anuh mixing this a confusion there noooo sense in this mix!!!!! pure f**kery the ting wid the 3 riddims playin on time is just a program that can use 4 desk!!!1 nuttin f**king hard in that hisss teeth this fi bin and mi kno u ago reply yute go *u*k yuh madda before yuh reply this a f**kery mi not even a try hate yute this a f**kery!!!!! full stop
00:01 12/07 2008
blackspyda wrote:
hisss teeeth wat the f**k is this a pure f**kery me a hear man just a auto beatmatch sum riddims is this off or a riddim off pure ra**s different me a hear this anuh mixing this a confusion there noooo sense in this mix!!!!! pure f**kery the ting wid the 3 riddims playin on time is just a program that can use 4 desk!!!1 nuttin f**king hard in that hisss teeth this fi bin and mi kno u ago reply yute go *u*k yuh madda before yuh reply this a f**kery mi not even a try hate yute this a f**kery!!!!! full stop
http://limelinx.com/files/7e3f21dfd4588a7a5f0081d2b3187220
http://limelinx.com/files/3d90334273bb4461881c23b4397d61e1
THE PULL UPS YU HEAR IS A RESULT OF THE PPL SAYING IS A CD/ACID MI USE SO THEM ASK FI PUL UP AND BPM SPEED UP
-- Edited by STAINLESS at 22:56, 2008-12-07
mi nuh believe a stain dat..