OK...so where are the Kartels and Donias of Media Zone?
GA said
23:14 12/03 2008
We are gauging interest in an online DJ contest to see who is the best Rhymer on the Zone...
Are you interested in being crowned Zone's top DeeJay and winning a cell phone to boot?
Indicate your interest by responding...
23:20 12/03 2008
If only I had talent
GA said
23:22 12/03 2008
Dj_Rubbut wrote:
If only I had talent
Leon said
23:23 12/03 2008
Fi wrte i song i can....bt 2 busy fi dat
Kenny said
23:23 12/03 2008
hmmmmm, african livin in australia................. nah mi juss a read
DJ_JAH said
23:25 12/03 2008
kalibwoy..
see it for yourself..
http://www.youtube.com/watch?v=FfkA9jyVlZo
GA said
23:25 12/03 2008
Leon...nuh song! We are talking real deejay thing....yuh either have lyrics or none at all.
Mafo said
23:29 12/03 2008
hah mi in dat but my yute change d name dat nah right zeen...cuh me ah no Kartel aka bleecha. no saaah...Aidonia a good yute but from him say him ah Maggie d bleecha biggest daughter dat no mek it zeen.
buh mi inna dat time place...me deh. As a matter of fact me woulda radder it was a head to head clashing ting eenur den de champion is D last man standing cuh true say nuff man can write few line but not all mun can go 3 round vs in a clash zeen. and dat deh is fi the lyricist only
23:32 12/03 2008
wud luv to see this....unno shout up warhawk deh n mzja artist
Dj_Buba1 said
23:33 12/03 2008
mi already win
radkin said
23:33 12/03 2008
MI HAVE TALENT BUT A NUH WID LYRICS, IF HAD LYRICS MI WOULD BE DI BADDEST TING IN JA NOW. A MI WOULDA TEK WEH KARTEL & VADO CAREER.
GA said
23:34 12/03 2008
Mafo wrote:
hah mi in dat but my yute change d name dat nah right zeen...cuh me ah no Kartel aka bleecha. no saaah...Aidonia a good yute but from him say him ah Maggie d bleecha biggest daughter dat no mek it zeen.
buh mi inna dat time place...me deh. As a matter of fact me woulda radder it was a head to head clashing ting eenur den de champion is D last man standing cuh true say nuff man can write few line but not all mun can go 3 round vs in a clash zeen. and dat deh is fi the lyricist only
kartel ah bad DJ but I leave you to the wrath of DK ::
-- Edited by MZJA at 23:35, 2008-12-03
Dj_Buba1 said
23:38 12/03 2008
mi already win
Vest said
23:39 12/03 2008
ALRIGHT AM READY MA NAME IS BLUE.$.MONEY KILL U DAD AND f**k UR MUMY AND U SISTA EVEN THO SHE A DUMMY
kontact said
23:40 12/03 2008
frm a man seh donia a deh so mi thing deh enhu jop so sickkkkkkkkkkkk
Nickquane said
23:53 12/03 2008
mi a go pay a man fi write a song fi mi...MI MUS WIN
dj kaynine said
23:55 12/03 2008
Dj_Rubbut wrote:
If only I had talent
yea fi real rubbit a nuh u one
Di_Gnius said
23:56 12/03 2008
here
Mafo said
00:08 12/04 2008
MZJA wrote:
Mafo wrote:
kartel ah bad DJ but I leave you to the wrath of DK ::
MZJA dat u say...Ah who dat DK...Any time yute any day...Mek anyone o dem throw chat mek rise AK....bullet ride D banana clip, mek head flip, twist lip, kiss teet, no P**y can clash me no day...Tru me diss ur pink face bleching DJ...Mek u pop out ur bat like a play we wah play...buh me lyrics so sick when it hit your DK.....Him gwan run leff MZJA like superman in Special olympic relay. :)))
Are you interested in being crowned Zone's top DeeJay and winning a cell phone to boot?
Indicate your interest by responding...
yea fi real rubbit a nuh u one
An Dat me Say mek D *lo**clat clash start