!!!!! WAT WOULD U DO IF U WOKE UP AND DIS WAS CRAWLING ON U !!!!!!
BOOOOOOOOOM said
22:35 11/30 2008
22:36 11/30 2008
me would drop dead
Kenny said
wtf
Spade said
22:37 11/30 2008
A WAH DAT 100 LEG........MI WOULDA KILL IT ra**
Ryan_g23 said
22:37 11/30 2008
lolol
PRODIGIUM said
22:39 11/30 2008
Bwoy mi body wud run cold..mi wud flash it off and kill it fast...
22:41 11/30 2008
that just mek me tremble...I would pass out I fraid those things badddd!!!!!!!!!!!!!! and if it was my mother she would have to be buried instantly.
whitsl60 said
22:44 11/30 2008
I WOULD SCREAM THE HELL OUT AND WISH I WAS DEAD
Dane said
22:44 11/30 2008
intri. . boi if mi wake n see dat. bae jumpin and flashing a hand a gwan, place mashup
Brukshut said
22:46 11/30 2008
mi mash up everything inna mi way!!!!!!!
Dane said
22:47 11/30 2008
22:48 11/30 2008
mi woulda run out of mi skin
Dj_Buba1 said
22:50 11/30 2008
13:27 12/01 2008
Flick it hard inna its head to stun it and pick up a hard shoe and squash di ting ... den throw the remainder inna di trash.... den i would scream after