Dane said
16:45 11/15 2008
decent
Da MaGiC oNe said
16:48 11/15 2008
aah bless
Da MaGiC oNe said
16:51 11/15 2008
mi a stop do di odda f**kry design dem and jus go bck to weh mi gud to football graphics they are the best
K17 said
17:12 11/15 2008
Da MaGiC oNe wrote:
mi a stop do di odda f**kry design dem and jus go bck to weh mi gud to football graphics they are the best
sayn so u take a serious step back cant seh dat yute ... mi no agree wid u deso boss.....and di jon terry it cool jus wa more texture inna di backfround
text a bit too big doe
Rojay said
09:25 11/16 2008
decent
Da MaGiC oNe said
21:28 11/16 2008
thanx
17:19 11/17 2008
I already told you that I wanted a sig designed by you.
alligcold said
17:20 11/17 2008
17:23 11/17 2008
i love it just the way it is hun...you have your own style...sticc to it...
And i dont agree with you droppin everything else...dont limit yourself babes, you have talent, so broaden your horizons...=)
17:23 11/17 2008
it wicked
Da MaGiC oNe said
18:59 11/18 2008
true bless everybody and tess ppl rate ma work more wit di football grafix more n wen i stray critics dnt like it as much
Comments are welcome
sayn so u take a serious step back cant seh dat yute ...