lol kartel seh the jeffry install the ac lol lolllllllllllll jeeeeeeeeeezh i love how he addressed the god speech goooooo addi
speng said
21:43 11/08 2008
post aready steppaz
21:44 11/08 2008
late
21:49 11/08 2008
Yeah, posted already. But Movado is still an Idiot that can't even spell intelligent.
21:49 11/08 2008
Demitri said
21:50 11/08 2008
LOL SERIOUS TING...JEFERY INSTALL D A/C
dj naz said
madddddddddddd lol ...fada romie studio sell off
teacha
mad_a_road said
21:51 11/08 2008
kartel a di boss
calcetaz said
21:52 11/08 2008
aahh steppz
21:54 11/08 2008
tha teachaaaaaaaaa maddddddddddddddddddd
BEN said
22:47 11/08 2008
decent .... but mi nuh rate dem talk bout him kno seh him a go a hell....and friggin a/c ... dem NUH FEAR GOD....tek GOD outta dem war
Clarksman said
08:54 11/09 2008
this interview is intelligent i hope mavado watch it and understand it cause him really illiterate a talk bout him a god him the ediot bounty killer, 1 God me know and a the 1 above..... blessed!!!!!!!!!
adrian4654 said
10:31 11/09 2008
see it deh, teacha to di world
steppz said
11:21 11/10 2008
STOP TELLING ME ITS POSTED IF I KNEW IT WAS POSTED Y WUD I POST IT? SERIOUSLY? HISST B.LOODY HELL MAN
blackspyda said
11:23 11/10 2008
jah kno this day did maaad up a father romie studio still
11:26 11/10 2008
if addi s.h.it inna uno hands and say nyam it, unu rate him.....