rooben wrote:it look just like all di previous posters. it alright still but mi kina get use to da style yah
it look just like all di previous posters. it alright still but mi kina get use to da style yah
rooben wrote:yu have skills but u creativity stuck one place work on it while i work on my skills
yu have skills but u creativity stuck one place work on it while i work on my skills
***DK*** wrote:me no like it....me no get d man @ d side...who him???n same style as dis yute name k17
me no like it....me no get d man @ d side...who him???n same style as dis yute name k17
DK its not the same... u never heard stainless say its a "higher level of graphics..."?
brainz wrote:***DK*** wrote:me no like it....me no get d man @ d side...who him???n same style as dis yute name k17 DK its not the same... u never heard stainless say its a "higher level of graphics..."?
Glitch wrote:Getting into stocks....hmmm
Getting into stocks....hmmm
lol contructive comment wa style explain sir mek mi go back to the lab
RAWTID UNUH A TEK SET PON I AN I NOW LOL
DK its not the same... u never heard stainless say its a "higher level of graphics..."?
yes yute mi wa get the blending and di manip down pat enuh suh man start mek mi own stck own world ...sir glitch