Mad but tek out mavado and put black rhyno, *u*k yuh mada dawg face bwoy..
jepomaxxx said
14:33 10/27 2008
true ting yah talk statyx
ChekS said
14:33 10/27 2008
buckam... seeit deh zone.... Donia shoulda deh upfronnt though...it sick fifty
CREAM said
14:35 10/27 2008
u mad cheks a mavado fi de a front
rooben said
14:43 10/27 2008
Statyx wrote:
Mad but tek out mavado and put black rhyno, *u*k yuh mada dawg face bwoy..
mi nuh rate mavado neither but honestly him a gwaan good inna di bizz suh dats y him dey among the true lyrical assasins
rooben said
14:52 10/27 2008
CREAM wrote:
u mad cheks a mavado fi de a front
sting said
14:55 10/27 2008
yow this a the young assins weh the legend assin them deh ?
rooben said
14:56 10/27 2008
sting wrote:
yow this a the young assins weh the legend assin them deh ?
yow mi a rep fi di new generation di legend dem good
J-goose productions said
17:22 10/27 2008
look haaad.......but weh black ryno????
Da MaGiC oNe said
19:38 10/27 2008
but hol on deh how it look like a bullet hole u ave inna di teacher face >>>fix dat up ute quick to
brainz said
20:12 10/27 2008
Mad thing... Nuh rate the Evilous Fag in d middle.... Hard lyrically yes... But u dun know rooben... It hard. Donia shuda up front and sumady else go a d side... Except that evil dude.... Nuh say a word..
rooben said
20:59 10/27 2008
Da MaGiC oNe wrote:
but hol on deh how it look like a bullet hole u ave inna di teacher face >>>fix dat up ute quick to
calm down young man its just a design and besides addi a mi artist an all 3 a di artists have bullet hole on the face. (just a design)
rooben said
21:06 10/27 2008
brainz wrote:
Mad thing... Nuh rate the Evilous Fag in d middle.... Hard lyrically yes... But u dun know rooben... It hard. Donia shuda up front and sumady else go a d side... Except that evil dude.... Nuh say a word..
nuh sey a word brainz
Da MaGiC oNe said
21:12 10/27 2008
yes its jus a design but is still a diss wud u want sumbody mek a design wid u wid a bullet hole in ur face
rooben said
22:08 10/27 2008
Da MaGiC oNe wrote:
yes its jus a design but is still a diss wud u want sumbody mek a design wid u wid a bullet hole in ur face
aah family mi tek it off. nuh sey a word
kingj954718876 said
22:14 10/27 2008
mad, but shuda put busy or assassin instead of vado
rooben said
22:58 10/27 2008
rooben said
21:27 10/28 2008
kingj954718876 wrote:
mad, but shuda put busy or assassin instead of vado
-- Edited by rooben at 23:06, 2008-10-27