nope mi naah feel dis its 2 crowded n the "mediazone" a drown in the work di big speak brush and di big yellow one mi nuh see how it blend in >>>u need more pract pn how to use ur brushes
rooben said
23:21 10/01 2008
respect tarique. tanks for the advice
23:52 10/04 2008
Anything with pretty colors wins for me lol...it could use some improvement though...but it still nice
ChekS said
09:24 10/07 2008
it good Rooben
K17 said
09:27 10/07 2008
hear mi nuh do u ting a suh me did start out enuh but my advice is dis ad sum shacows and thing sum lighting gradients and sum texture... but mi see how u a gwan gd wid sum a u work mek mi wa know how u dweet yea man u a gwan gd
rooben said
10:44 10/07 2008
K17Designz wrote:
hear mi nuh do u ting a suh me did start out enuh but my advice is dis ad sum shacows and thing sum lighting gradients and sum texture... but mi see how u a gwan gd wid sum a u work mek mi wa know how u dweet yea man u a gwan gd
nuh sey a word k17. Respect
13:41 10/07 2008
like d colours....but it goin brite up d zone too much...
brainz said
13:47 10/07 2008
Propa way rooben...
Spade said
13:59 12/18 2008
d colours dem pretty
dappa75wifie said
14:02 12/18 2008
WHAT HAPPEN TO X MAS BANNER N COLOR ON ZONE UNO NO LOVE SANTA ? BRAINZ HAD A VERY NICE X MAS BANNER FE PUT UOP WHY UNO DONT USE IT N GET IN TO THE X MAS SPIRIT