DIIIIII MAN HARRRRRD N BIG UP ZJ ROHAN N AnDRE DESIGNS SUUUUUUUUH SICK..K17 MI SEH STIL!!!!!!!!!!!
Da MaGiC oNe said
20:02 09/26 2008
mi nuh really like how dis look di pic nuh really blend in gud wit da bckgroun>>>>my opinion dat still
K17 said
20:05 09/26 2008
Da MaGiC oNe wrote:
mi nuh really like how dis look di pic nuh really blend in gud wit da bckgroun>>>>my opinion dat still
ok bosssss
Da MaGiC oNe said
20:26 09/26 2008
no lie di concept mad but him nuh blend in suh nuh seh ntn yuhzimmi
22:22 09/26 2008
The idea is good but the lighting is off.. It literally looks like u cut his pic out and paste it on that.
K17 said
05:09 09/27 2008
yea di lighting off fa real di pic wasnt taken to clean suh it di sorta hard to work wid nuh suh gd yet and me the me sharpen the focal point to much........:0 lol
Da MaGiC oNe said
08:05 09/27 2008
seeit deh is a true designa dis enuh
brainz said
03:52 09/28 2008
seen yute... me get the concept... Shot a buss on the left suh the left paart have more light, but kina to much... bless up.. it aight.
ok bosssss