K17 DesignZ New Phone i designed >>>>>>>>>>>>>>> wen it in store mek sure u buy it =]
K17 said
16:02 09/25 2008
Wid all di war weh a gwan from wa day mi hope unnuh see dis
dont figet seh di comic still deh bout fi mek a lot a tingzz gwannnnnnn suh all three might drop by sunday tune:
here it is =] ...........is about 70 or so layers mek dis from the number dem to di likkle icons and the shadows tek mi two days fi finish :o hmmm soon do the real design wid the back and all the major functions
K17 said
16:04 09/25 2008
preeeeeeeeeeeeee suh a only wen mi do comic unnuh pree
16:04 09/25 2008
Dj Far_Mah_Cist said
16:05 09/25 2008
a whofa pikney yah peep pon?
K17 said
16:06 09/25 2008
K17 said
16:37 09/25 2008
mizz_backas said
16:37 09/25 2008
I WOULD NOT PAY A PENNY FOR THAT, NO OFFENCE ITS NOT MY CUP OF TEA
THUGG said
16:40 09/25 2008
EASY MAD SOOOO..........
Glitch said
16:57 09/25 2008
look good
Da MaGiC oNe said
20:03 09/25 2008
propa
K17 said
17:03 09/26 2008
blesss
22:25 09/26 2008
mizz_love_backshot wrote:
I WOULD NOT PAY A PENNY FOR THAT, NO OFFENCE ITS NOT MY CUP OF TEA
Its ok
warhawk said
22:26 09/26 2008
look like a razor with wings..
22:30 09/26 2008
it aite....
Deast said
22:32 09/26 2008
Maaaaaaaaaaaaadddddddddd
-M- said
22:43 09/26 2008
crazy tings
K17 said
05:10 09/27 2008
well majority seh it ok
hmm back to the lab
brainz said
03:59 09/28 2008
K17Designz wrote:
well majority seh it ok hmm back to the lab
yow it aight... Jus that them might did a expect something out of the norm... Can see the effort... MAD!
MAAD STILL