THE MACHINE..,,,,,THAT MIGHT DESTROY...... THE EARTH......Scientists: Atom-smasher Won't Bring Armageddon
DjOMARi said
18:10 09/05 2008
THESE PPL ARE SOOOOOOOOO FCUKING CRAZY..
-- Edited by Dj Omari at 19:13, 2008-09-05
Dj blazer said
18:17 09/05 2008
WOWWWWWWWWWWWWWWW
cgh567 said
18:18 09/05 2008
WHOA!
Dant'ae said
06:42 09/06 2008
not a b*m*o........me nuh ready fi dead yet
RiddimRyder said
06:46 09/06 2008
wow...I hope they reach sucess in their research...mi wan fi know!
K17 said
06:56 09/06 2008
RiddimRyder wrote:
wow...I hope they reach sucess in their research...mi wan fi know!
yute nuh badda wid da talk deh cause a f*kery dem a do all dem scientis a bare nerd weh coulda neva get nuh satisfacton a must dat caw mi wa know if u know there is a possibilty a destroyin the world y do it kmt fuukeryyyy dat...bout reasearch better u go back and go watch da show deh weh u have weh it nam a get arrested development
-- Edited by Dj Omari at 19:13, 2008-09-05
yute nuh badda wid da talk deh cause a f*kery dem a do all dem scientis a bare nerd weh coulda neva get nuh satisfacton a must dat caw mi wa know if u know there is a possibilty a destroyin the world y do it kmt fuukeryyyy dat...bout reasearch better u go back and go watch da show deh weh u have weh it nam a get arrested development