Blackburn 1-1 Hull City Fulham 1-0 Arsenal* Liverpool 2-1 Middlesbrough Newcastle 1-0 Bolton Stoke 3-2 Aston Villa* Tottenham 1-2 Sunderland* West Brom 1-2 Everton
Dane said
15:11 08/23 2008
yoo stoke beat aston villa
EL_Capaton said
15:13 08/23 2008
that score wad the gunners mek me want to cry
xxXMightyXxx said
15:13 08/23 2008
U SURE ME A WATCH IT NOW AND 80MINS GONE(STOKE VS VILLA) AND A 1 - 1
Dj Moet said
17:18 08/23 2008
RAWSE CLART ARSENAL LOOSE LOL
17:21 08/23 2008
hey moet gweh
EL_Capaton said
18:37 08/23 2008
the gunners looseing is no laughing matter is a serious thing
Dj Moet said
18:38 08/23 2008
EL_Capaton wrote:
the gunners looseing is no laughing matter is a serious thing
UNO MECK EDIOT FULLAM BEAT UNO DAT IS A BIG JOKE
19:33 08/23 2008
lol @ moet
Chabee said
19:43 08/23 2008
2 win in a row fi mi side Liverpool
19:46 08/23 2008
we deserved to get beaten by fulham we play like shyt.
but mi like how fuller a tek it to dem..2goals from 2 games
EL_Capaton said
19:46 08/23 2008
Chabee wrote:
2 win in a row fi mi side Liverpool
you realise seh is the EPL and Champions league so dem naw go win
19:47 08/23 2008
is this going to be ARSENAL'S year or is it goin to be one of those Next year comment again???
Dj Moet said
19:48 08/23 2008
jamaicabwoy wrote:
is this going to be ARSENAL'S year or is it goin to be one of those Next year comment again???
MINE YOU MECK DI ARSENAL FANS DEM HURT LIKE LAST YEAR
shamar said
19:55 08/23 2008
livepool win again
EL_Capaton said
20:04 08/23 2008
Dj Moet wrote:
jamaicabwoy wrote:
WHA unna a chat bout you dun know seh thia is our year gunners fi life
Dj Moet said
20:05 08/23 2008
EL_Capaton wrote:
Dj Moet wrote:
jamaicabwoy wrote:
WEY YOU SAY YUTE ARSENAL HAVE A KONCHENZ MOMEMNT THIS YEAR UNO AFI BE DI WINNA
Blackburn 1-1 Hull City
Fulham 1-0 Arsenal*
Liverpool 2-1 Middlesbrough
Newcastle 1-0 Bolton
Stoke 3-2 Aston Villa*
Tottenham 1-2 Sunderland*
West Brom 1-2 Everton
you realise seh is the EPL and Champions league so dem naw go win